Рецепт Русский плов фото

Русский плов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Малова каша легко може стати пловом, якщо в неї додати овочів і м'ясо. Хай вибачать мене справжні цінителі цієї страви, але я люблю прості шляхи. Тому народився цей ситний і оригінальний рецепт.

Опис приготування:

Гаряче блюдо порадує вашу сім'ю на вечерю. До нього відмінно підійде салат зі свіжих огірків і помідорів або мариновані овочі. За спецій можна поекспериментувати, якщо любите смак погостріше. Подивіться, як приготувати російський плов зі свининою. Рецепт вийде навіть у новачків кулінарії.

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Мал - 900 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
русский плов - фото крок 1
М'ясо промийте і наріжте кубиками.
русский плов - фото крок 2
Потім обсмажте свинину до виділення рідини, а потім тушкуйте її ще пару хвилин. В цей час промийте рис. Поставте його варитися до готовності.
русский плов - фото крок 3
Далі додайте до м'яса дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору.
русский плов - фото крок 4
Потім натріть до інгредієнтів моркву на великій тертці. Додайте цукор, сіль і перець.
русский плов - фото крок 5
Після цього в сковороду додайте рис. Відразу перемішайте. Також внесіть часник пластинками. Гасіть блюдо 7 хвилин.
русский плов - фото крок 6
Русский плов готовий! Смачного!

Схожі рецепти