Русский плов
(покроковий рецепт з фото)
Малова каша легко може стати пловом, якщо в неї додати овочів і м'ясо. Хай вибачать мене справжні цінителі цієї страви, але я люблю прості шляхи. Тому народився цей ситний і оригінальний рецепт.
Гаряче блюдо порадує вашу сім'ю на вечерю. До нього відмінно підійде салат зі свіжих огірків і помідорів або мариновані овочі. За спецій можна поекспериментувати, якщо любите смак погостріше. Подивіться, як приготувати російський плов зі свининою. Рецепт вийде навіть у новачків кулінарії.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Мал - 900 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
М'ясо промийте і наріжте кубиками.
Потім обсмажте свинину до виділення рідини, а потім тушкуйте її ще пару хвилин. В цей час промийте рис. Поставте його варитися до готовності.
Далі додайте до м'яса дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору.
Потім натріть до інгредієнтів моркву на великій тертці. Додайте цукор, сіль і перець.
Після цього в сковороду додайте рис. Відразу перемішайте. Також внесіть часник пластинками. Гасіть блюдо 7 хвилин.
Русский плов готовий! Смачного!