Рецепт Русский суботні фото

Русский суботні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Мед, Спеції, Прянощі, Приправи, Гвоздика
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Напої, Сбитень

На жаль, багато старі рецепти давно забуті, але ж серед них є і досить цікаві. Русский суботні, наприклад, взимку зігріваємо, а в літній час втаязикє спрагу, до того ж він дуже смачний.

Зараз такий напій можна зустріти досить рідко, тільки якщо в кафе з традиційною російською кухнею, але ж суботні - це особливий напій, він володіє не тільки відмінним смаком, але і цілющими властивостями. Я думаю, багато хто чув про те, що гарячий збитень допомагає боротися із застудою в зиязикай час, але мало хто знаю, що в холодному вигляді він відмінно втаязикє спрагу. Ну а якщо вже літо на дворі, то такий корисний і при цьому простий рецепт російського збитню нам точно стане в нагоді. На його приготування ви витратите не більше півгодини, що дуже зручно, ну а далі можете використовувати його за бажанням, або гарячим, або холодним. У будь-якому випадку російський суботні в домашніх умовах виходить неймовірно смачним і ароматним, відмінний напій на всі випадки життя.

  • Вода - 1 літр
  • Мед - 200 грам
  • Імбир свіжий - 5-7 грам
  • Лавровий лист - 2-4 штук
  • Гвоздика - 4-7 штук
  • Кориця в паличках - 1-2 штук
русский суботні - фото крок 1
Наливаємо в каструльку воду і викладаємо мед. Ставимо на плиту і нагріваємо рідина на повільному вогні до повного розчинення меду.
русский суботні - фото крок 2
Як тільки мед розчиниться, викладаємо в каструлю спеції і нарізаний на невеликі шматочки імбир, доводимо рідину до кипіння.
русский суботні - фото крок 3
Тепер суботні необхідно варити на повільному вогні протягом 20 хвилин.
русский суботні - фото крок 4
Вимикаємо вогонь після закінчення часу і проціджуємо напій через складену кілька разів марлю.
русский суботні - фото крок 5
Тепер російська суботні готовий, і ви можете розливати його по склянках або почекати, поки він охолоне, і пити його холодним.

Схожі рецепти