Русский суботні
(покроковий рецепт з фото)
На жаль, багато старі рецепти давно забуті, але ж серед них є і досить цікаві. Русский суботні, наприклад, взимку зігріваємо, а в літній час втаязикє спрагу, до того ж він дуже смачний.
Зараз такий напій можна зустріти досить рідко, тільки якщо в кафе з традиційною російською кухнею, але ж суботні - це особливий напій, він володіє не тільки відмінним смаком, але і цілющими властивостями. Я думаю, багато хто чув про те, що гарячий збитень допомагає боротися із застудою в зиязикай час, але мало хто знаю, що в холодному вигляді він відмінно втаязикє спрагу. Ну а якщо вже літо на дворі, то такий корисний і при цьому простий рецепт російського збитню нам точно стане в нагоді. На його приготування ви витратите не більше півгодини, що дуже зручно, ну а далі можете використовувати його за бажанням, або гарячим, або холодним. У будь-якому випадку російський суботні в домашніх умовах виходить неймовірно смачним і ароматним, відмінний напій на всі випадки життя.
- Вода - 1 літр
- Мед - 200 грам
- Імбир свіжий - 5-7 грам
- Лавровий лист - 2-4 штук
- Гвоздика - 4-7 штук
- Кориця в паличках - 1-2 штук