Рецепт Русский рататуй фото

Русский рататуй
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Русский рататуй народився за мотивами знаменитого маслинової страви. Потрібно загасити різні овочі разом і додати зелень. Відмінне блюдо для вегетаріанців і любителів овочів. Смачно і корисно!

Опис приготування:

Щоб легко і правильно приготувати російський рататуй, поріжте заздалегідь все овочі, зелень і часник подрібніть. Готувати російський рататуй бажано в глибокій сковороді типу"Вок" . Сильно розігрійте сковороду, налийте олію і підсмажте спочатку часник, як тільки він дасть аромат, додайте цибулю і смажте, помішуючи, 4-5 хвилин. Лук повинен стати прозорим. Всі овочі, крім помідорів, засипаються одночасно і обсмажуються при періодичному помішуванні 10 хвилин. Потім вогонь можна зменшити і додати помідори. Успіхів і приємного апетиту!

  • Цибуля - 200 грам
  • Часник - 6 зубчиків
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Баклажан - 1 штука
  • Цукіні - 1 штука
  • Гриби - 100 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Петрушка, базилік - За смаком (по 4-5 гілочок)
  • Сіль, перець - За смаком
русский рататуй - фото крок 1
Підготувати продукти.
русский рататуй - фото крок 2
Овочі порізати кубиками.
русский рататуй - фото крок 3
Обсмажте на сильному вогні часник 1 хвилину, додайте цибулю. Смажте ще 4 хвилини.
русский рататуй - фото крок 4
Додайте пасту і смажте, помішуючи, хвилинку.
русский рататуй - фото крок 5
Додайте бульйон, добре розмішайте.
русский рататуй - фото крок 6
Додайте овочі.
русский рататуй - фото крок 7
Смажте хвилин 10-12, вогонь злегка зменшите.
русский рататуй - фото крок 8
Хвилин за п'ять до кінця приготування додайте помідори і спеції.
русский рататуй - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти