Рулетики з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з цукіні - фантастично смачна закуска, яка готується всього за 5 (що, п'ять! ) хвилин. Блюдо з арсеналу італійських кулінарів.
Про те, як приготувати дані рулетики з цукіні, я дізналася з однієї кулінарної телепередачі, де її приготував професійний італійський шеф-кухар. Закуска просто ідеальна: дійсно дуже смачна, дуже красиво виглядає на столі і, що найголовніше, приготовляемая всього за 5, максимум - для 10 хвилин. Коротше кажучи, тепер рулетики з цукіні - одна з моїх фірязиках закусок, завжди прикрашають святкові і не тільки столи
- Цукіні - 1 штука
- Сир Рікотта - 100 грам
- Листя базиліка - 5 штук
- Кедрові горішки - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
Отже, починаємо. Нагадаю, у нас в запасі - всього 5-10 хвилин Цукіні моєму, обрізаємо з кінців. Тепер кульмінація - за допомогою овочерізки нам необхідно вирізати довгі і тонкі пластини з цукіні. У довжину всього цукіні, товщиною - буквально в пару міліметрів. Для наочності - дивіться подальші фото.
У сковороді розігріваємо олію, додаємо в масло сіль і перець.
Викладаємо в масло наші пластини з цукіні. Зверху скроплюємо їх трошки маслом і солимо. Обсмажуємо буквально хвилину на середньому вогні - скоріше підігріваємо, ніж обсмажуємо.
Цукіні дістаємо з сковороди. У цьому ж маслі обсмажуємо кедрові горішки - 2-3 хвилини на середньому вогні.
У мисці змішуємо сир Рікотта, нарізані листя базиліка, кедрові горішки і трошки оливкової олії. Перемішуємо - це буде наша начинка рулетиков.
Отже, починаємо загортати. Наші цукіні повинні мати такий вигляд, як на фото - тонкі, довгі і гнучкі.
На краєчок пластинки викладаємо нашу начинку, акуратно загортаємо в рулетик. Так проробляємо з кожною новою платівкою.
Виходить ось така краса. У холодильнику стояти ця закуска не любить, тому подавати до столу її краще негайно. Приємного!