Закусочні рулетики з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Смачний гарнір або закуска - рулетики з цукіні з начинкою з бекону та сиру, на їх приготування піде 20 хвилин. Такі рулетики можна нанизати на дерев'яні шампури і подати як шашличок. Спробуйте!
Рецепт зручний тим, що рулетики можна приготувати заздалегідь, а запекти в духовці на наступний день, безпосередньо перед подачею на стіл.
- Цукіні - 2 штуки (або кабачки)
- Сир копчений - 200 грам (будь-який)
- Бекон - 80 грам (або шинка)
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Пармезан - 2 Ст. Ложки (тертий)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Вимийте цукіні, наріжте їх тонкими скибочками і обсмажте на грилі по 4 хвилини з кожного боку, потім посоліть і дайте їм охолонути. Приготуйте паніровці з панірувальних сухарів і тертого пармезану. Наріжте бекон і сир тонкими скибочками.
2. Обваляйте скибочки цукіні в паніровці з обох сторін, покладіть на цукіні по скибочці сиру і бекону, а можна тільки сир або тільки бекон.
3. Загорніть рулетики, скріпивши кожен дерев'яною зубочисткою, викладіть у форму для запікання, поперчіть і збризніть оливковим маслом.
4. Запікайте рулетики з цукіні протягом 8-10 хвилин в духовці при температурі 180 градусів. Готові рулетики можна подавати на стіл гарячими або холодними. Смачного!