Закусочні рулетики з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Закусочні рулетики з кабачків будуть вашим зоряним стравою на будь-якому фуршеті. Ця легка закуска припаде до смаку всім, особливо тим, хто не вживає в їжу м'яса, адже рулетики повністю овочеві.
Щоб дізнатися, як приготувати закусочні рулетики з кабачків, просто прочитайте цей рецепт. Така закуска є досить пікантній. Вона підходить до міцних напоїв. Любителі гостренького обов'язково оцінять ці вегетаріанські рулети.
- Кабачки - 2 штуки
- Морква корейська - 100 грам
- Зелень кінзи - 1 пучок
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
Кабачки вимийте, відріжте у них кінчики з обох сторін. Наріжте овочі довгими шматочками товщиною не більше одного сантиметра. На сковороді розігрійте масло, обсмажте на ньому кабачки з обох боків до рум'яної скоринки і м'якості. Приправити сіллю і poperčite цукіні.
Обсмажені кабачки трохи остудіть і викладіть на тарілку. Потім пропустіть через прес очищений часник, змастіть їм кабачки. Поверх часнику викладіть на овочі трохи майонезу.
Поверх майонезу кладіть корейську моркву. Постарайтеся якомога ретельніше її розподілити.
Вимийте і висушіть кінзу. Подрібніть листочки, присипте ними кабачки. Поверніть їх рулетиком і викладіть на блюдо для подачі "швом" вниз, щоб рулетики не розкрилися завчасно.