Рецепт Закусочні рулетики з кабачків фото

Закусочні рулетики з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Кабачок
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл, Фуршет
Страви з начинкою

Закусочні рулетики з кабачків будуть вашим зоряним стравою на будь-якому фуршеті. Ця легка закуска припаде до смаку всім, особливо тим, хто не вживає в їжу м'яса, адже рулетики повністю овочеві.

Щоб дізнатися, як приготувати закусочні рулетики з кабачків, просто прочитайте цей рецепт. Така закуска є досить пікантній. Вона підходить до міцних напоїв. Любителі гостренького обов'язково оцінять ці вегетаріанські рулети.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Морква корейська - 100 грам
  • Зелень кінзи - 1 пучок
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
закусочні рулетики з кабачків - фото крок 1
Кабачки вимийте, відріжте у них кінчики з обох сторін. Наріжте овочі довгими шматочками товщиною не більше одного сантиметра. На сковороді розігрійте масло, обсмажте на ньому кабачки з обох боків до рум'яної скоринки і м'якості. Приправити сіллю і poperčite цукіні.
закусочні рулетики з кабачків - фото крок 2
Обсмажені кабачки трохи остудіть і викладіть на тарілку. Потім пропустіть через прес очищений часник, змастіть їм кабачки. Поверх часнику викладіть на овочі трохи майонезу.
закусочні рулетики з кабачків - фото крок 3
Поверх майонезу кладіть корейську моркву. Постарайтеся якомога ретельніше її розподілити.
закусочні рулетики з кабачків - фото крок 4
Вимийте і висушіть кінзу. Подрібніть листочки, присипте ними кабачки. Поверніть їх рулетиком і викладіть на блюдо для подачі "швом" вниз, щоб рулетики не розкрилися завчасно.

Схожі рецепти