Рулет з вірменського лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Ситна і дуже, як мені здається, "чоловіча" сніданок - для вас! Рецепт приготування рулету з вірменського лаваша не відніме багато часу, зате компліментів потім наслухаєтеся вдосталь, це я обіцяю!
Рецепт приготування рулету з вірменського лаваша простий. Від вас не потрібно багато сил і умінь: ви приготуєте повноцінний ситна вечеря всього за двадцять хвилин! Просто на зворотному шляху додому купите лаваш, помістіть в нього сирок і бекон - і до приходу дорогих домочадців зі школи і з роботи їх вже чекатиме смачна кулінарна новинка від вас!
- Лаваш вірменський - 500 грам(1 упаковка)
- Бекон - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 1 За смаком
1. Лаваш розстеляємо, викладаємо на нього тоненько порізаний копчений бекон.
2. Наступний шар - сир. Його нарізаємо тоненькими шматочками і викладаємо на бекон.
3. Звертаємо лаваш в рулет. Нарізаємо його, як ковбасу, середніми шматочками. Викладаємо їх у форму для запікання.
4. Змішаємо окремо соєвий соус, кетчуп і масло. Сюди ж - спеції. Перемішаємо, заллємо шматочки зверху. Запікаємо 10-15 хвилин до рум'яності. Готово!