Рецепт Рулет з вірменського лаваша фото

Рулет з вірменського лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Субпродукти , Лаваш , Бекон
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Ситна і дуже, як мені здається, "чоловіча" сніданок - для вас! Рецепт приготування рулету з вірменського лаваша не відніме багато часу, зате компліментів потім наслухаєтеся вдосталь, це я обіцяю!

Опис приготування:

Рецепт приготування рулету з вірменського лаваша простий. Від вас не потрібно багато сил і умінь: ви приготуєте повноцінний ситна вечеря всього за двадцять хвилин! Просто на зворотному шляху додому купите лаваш, помістіть в нього сирок і бекон - і до приходу дорогих домочадців зі школи і з роботи їх вже чекатиме смачна кулінарна новинка від вас!

  • Лаваш вірменський - 500 грам(1 упаковка)
  • Бекон - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 За смаком
рулет з вірменського лаваша - фото крок 1
1. Лаваш розстеляємо, викладаємо на нього тоненько порізаний копчений бекон.
рулет з вірменського лаваша - фото крок 2
2. Наступний шар - сир. Його нарізаємо тоненькими шматочками і викладаємо на бекон.
рулет з вірменського лаваша - фото крок 3
3. Звертаємо лаваш в рулет. Нарізаємо його, як ковбасу, середніми шматочками. Викладаємо їх у форму для запікання.
рулет з вірменського лаваша - фото крок 4
4. Змішаємо окремо соєвий соус, кетчуп і масло. Сюди ж - спеції. Перемішаємо, заллємо шматочки зверху. Запікаємо 10-15 хвилин до рум'яності. Готово!

Схожі рецепти