М'ясний рулет з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Готовий м'ясний рулет з лаваша нагадує листковий пиріг. Такий рулет стане відмінною закускою на обідньому і навіть святковому столі. Крім того, м'ясним рулетом можна зустріти навіть гостей.
Якщо хочете приготувати незвичайну, але дуже смачну закуску, м'ясний рулет з лаваша стане для вас відмінним рішенням. Начинкою для такого рулету можуть бути різні інгредієнти (курка, сир, м'ясо, гриби або фарш). В даному рецепті використовується фарш з помідорами, сиром і зеленню.
- Лаваш тонкий - 1 штук
- Фарш - 500 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1 штук
- Помідор - 1 штук
- Крем - 200 грам
- Майонез - 150 грам
- Сіль і спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
- Майонез - 100 За смаком
1. Приготувати м'ясний рулет з лаваша дуже просто: для початку очищаємо від лушпиння цибулю, нарізаємо його і обсмажуємо на рослинному маслі.
2. Додаємо фарш (я беру вже готовий зі свинини і яловичини), обсмажуємо його разом з цибулею до готовності.
3. Тепер розгортаємо лаваш і на край в довжину викладаємо обсмажену фарш з цибулею, зверху рівномірно викладаємо нарізані часточками свіжі помідори.
4. Зверху посипаємо натертим сиром і подрібненою зеленню.
5. Тепер загортаємо лаваш "конвертиком" (загинаємо краю і загортаємо трубочкою від одного краю до іншого), викладаємо його у форму для запікання. Останній штрих: змащуємо поверхню лаваша майонезом. Відправляємо лаваш в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
6. Після запікання дайте рулету трохи постояти, потім нарізуйте його і подавайте до столу в гарячому вигляді. Такий м'ясний рулет з лаваша не тільки дуже смачний, але і красивий.