Грибний рулет з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Тонкий лаваш - дивовижний продукт. Його хоч як подай: завжди смачно. Він часто використовується господинями для приготування закусок.
Такі страви відмінно підходять для організації пікніків і фуршетів. Частенько такі страви використовують для організації робочого застілля.
- Лаваш - 2 штуки
- Плавлений сир - 4 штуки
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Шампніьони - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень - За смаком
Печериці (або гливу) потрібно дрібно нарізати.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
Лук обсмажте на олії до ледь помітного рум'янцю.
До цибулі додайте гриби, обсмажте все разом. Приправити сіллю і poperčite.
Лаваш розстеліть на столі. Одну сторону змастіть сметаною або майонезом.
Лаваш розстеліть на столі. Одну сторону змастіть сметаною або майонезом.
На тертці натріть плавлений сирок. Розподіліть його по всьому лаваш. Подрібніть зелень. Обсмажені гриби викладіть поверх всього.
Лаваш скрутіть в рулет.
Наріжте його на великі шматки і подайте до столу. Обсмажувати такий лаваш не обов'язково, але якщо любите хрусткі закуски, запечіть лаваш в духовці при 200 градусах близько 10 хвилин.