Рецепт Грибний рулет з лаваша фото

Грибний рулет з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Гриби, Лаваш, Цибуля, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На природу
Страви з начинкою

Тонкий лаваш - дивовижний продукт. Його хоч як подай: завжди смачно. Він часто використовується господинями для приготування закусок.

Такі страви відмінно підходять для організації пікніків і фуршетів. Частенько такі страви використовують для організації робочого застілля.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Плавлений сир - 4 штуки
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Шампніьони - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
грибний рулет з лаваша - фото крок 1
Печериці (або гливу) потрібно дрібно нарізати.
грибний рулет з лаваша - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
грибний рулет з лаваша - фото крок 3
Лук обсмажте на олії до ледь помітного рум'янцю.
грибний рулет з лаваша - фото крок 4
До цибулі додайте гриби, обсмажте все разом. Приправити сіллю і poperčite.
Лаваш розстеліть на столі. Одну сторону змастіть сметаною або майонезом.
грибний рулет з лаваша - фото крок 5
На тертці натріть плавлений сирок. Розподіліть його по всьому лаваш. Подрібніть зелень. Обсмажені гриби викладіть поверх всього.
грибний рулет з лаваша - фото крок 6
Лаваш скрутіть в рулет.
грибний рулет з лаваша - фото крок 7
Наріжте його на великі шматки і подайте до столу. Обсмажувати такий лаваш не обов'язково, але якщо любите хрусткі закуски, запечіть лаваш в духовці при 200 градусах близько 10 хвилин.

Схожі рецепти