Гарячий рулет з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Можливо, фанати хумус мене не зрозуміють. Але я просто обожнюю їсти традиційний лаваш з хумусом і овочами в гарячому вигляді! Спробуйте мій простий рецепт гарячого рулету з лаваша, це дуже смачно!
Варіант, як приготувати гарячий рулет з лаваша, - то, що потрібно вам на кожен день! Це може бути смачна гаряча закуска або навіть повноцінний обід або вечерю (в залежності від того, як ви звикли харчуватися, звичайно). Але в загальному і цілому, це дуже смачна страва, і я вам рекомендую його приготувати!
- Лаваш тонкий - 300 грам
- Овочі та зелень - 200-300 грам (у мене - помідори, шпинат, рукола, огірки, перець, салат і базилік)
- Гумус - 50-100 грам (як вам подобається)
- Спеції - За смаком
1. Розстеляємо лаваш, змащуємо його рівномірно хумусом. Посипаємо спеціями.
2. Викладаємо далі все порізані овочі, скручуємо лаваш в рулет.
3. У духовці при 180 градусах запікаємо приблизно 15 хвилин. Потім розрізаємо рулет порційними шматочками. І подаємо до столу!