Новорічний рулет з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати ситний, смачний, святковий рулет з лаваша. Краса цього рулету в тому, щоб чим довше він стоїть, тим смачніше і м'якше він стає.
Для рулету можна використовувати будь-які начинки. Я вирішила приготувати рулет з куркою, грибами і морквою. Закуска виходить ситної і ніжною. Дивіться детальний рецепт, як приготувати новорічний рулет з лаваша. Хай щастить!
- Лаваш - 2 штуки
- Куряче філе - 300-400 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Приготуйте продуті для рулету. Відваріть шматочок курячого філе, якщо філе Чи не велика, то можна ціле. Гриби підійдуть і свіжі, і заморожені. Очистіть цибулю від шкірки. Приступимо.
Поріжте цибулю тонко півкільцями, щоб швидко приготувався.
На рослинному маслі обсмажте гриби з цибулею і сіллю до готовності.
Остигнуло куряче філе порізати тонко поперек волокон.
Стіл застеліть харчовою плівкою. Розстелите лаваш, змастіть його добре майонезом.
Накрийте другим лавашем, його теж змастіть майонезом.
На другий лаваш укладіть начинку: курку, гриби з цибулею, морква по-корейськи.
Поверніть щільно лаваші в рулет. Загорніть туго в харчову плівку і відправте в холодильник на 2-3 годину, щоб як слід просочився і не був сухим. Після чого можна розгорнути плівку і порізати рулет на шматочки. Смачного!