Новорічний рулет з індички
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати до святкового столу цікавий рулет з індички. Я фаршировані м'ясо мандаринами і сиром, вийшло солодко і смачно! Оцініть моє блюдо, діліться враженнями в коментарях.
У рецепті я не використовую жирів, рулет вийдуть дієтичним і з ніжними мандариновими нотками. Подавати його можна в будь-якому вигляді, не тільки гарячим, він прекрасний і в охолодженому вигляді. Дивіться мій рецепт, як приготувати "новорічний рулет з індички", і триває враженнями. Хай щастить!
- Філе індички - 700 грам
- Мандарин - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Прованські трави - 2-3 Щепоток
- Сіль - 2-3 Щепоток
Підготуйте продукти. М'ясо індички вимийте і висушіть. Візьміть улюблені спеції і сіль. Приступимо!
Філе індички відбийте гарненько молоточком, посипте сіллю і ароматними травами і залиште на 10-15 хвилин.
Розподіліть по філе тертий сир. Очистіть мандаринки від плівок і кісточок. Розкладіть їх, як на фото, або просто по центру.
Поверніть м'ясо щільно в рулет. Зв'яжіть кулінарною ниткою. Загорніть у фольгу і відправте в духовку на 45 хвилин, температура - 180 градусів.
Відкрийте фольгу, зарумяньте верх рулету. Дайте йому трохи охолонути, після чого подайте за стіл порізаним порційними шматочками. З наступаючим!