Новорічний рулет з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати новорічний рулет з яловичини, так щоб він вийшов соковитим і ошатним? Перегляньте цей рецепт. Вам знадобиться яловича вирізка, трохи спецій і гарний настрій!
Рулет з яловичини хороший в будь-якому вигляді. Як в гарячому для святкового столу, так в в холодному для м'ясного асорті.
Яловичий рулет, приготований з даного рецептом, трохи нагадуємо смак річного шашлику. А так приємно з'їсти взимку шматочок рулету і згадати літні вечори на природі з шашличком!
- Яловичина - 600 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Перець солодкий червоний - 2-3 штук
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Зачистіть м'ясо від плівок, промийте під прохолодною водою, обсушити паперовими рушниками. Розріжте по спіралі в тонкий пласт.
М'ясо посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте харчової плівкою і відбийте молоточком. Для зручної порціонної подачі я розділила м'ясо на два шматочки.
Сир наріжте тонкими пластинками, солодкий перець очистіть і наріжте тонкими смужками, розмарин подрібніть.
Викладіть начинку поверх м'ясних пластів, згорніть рулети і закріпіть їх силіконовими зав'язками або кулінарною ниткою.
Соєвий соус, гірчицю, рослинне масло розмішайте до однорідності і змастіть рулети.
Духовку розігрійте до 200 З. Помістіть рулети в рукав для запікання і закріпіть його краю. Запікайте рулети в розігрітій духовці близько 35-45 хвилин.
Трохи остудіть готові рулети і наріжте їх перед подачею. Смачного!