Рис з оливками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
Чудове пісне блюдо. Рис виходить неймовірно ніжним, смачним, ароматним. Це варто спробувати, результат вас точно порадує!
Опис приготування:
Чи знаєте ви, що звичайний рис може стати справжнім делікатесом на вашому столі, якщо його правильно приготувати і додати кілька секретних інгредієнтів? Виходить дуже красивий і ароматний гарнір. Хочу вам розповісти, як приготувати рис з оливками, дуже швидко і неймовірно смачно.
- Мал - 1 Склянка
- Оливки - 0.5 банки
- Шпинат - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 0.5 чайних ложки
- Вода - 2 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Оливки наріжте кільцями.
Рис промийте, залийте водою, доведіть до кипіння, сіль за смаком. Варіть на повільному вогні до готовності.
Шпинат наріжте невеликими смужками.
Тушкуйте шпинат в невеликій кількості масла 1-2 хвилини, щоб він став меншим обсягом і дав сік в масло.
Додайте нарізані оливки. Перемішайте, обсмажуйте 1 хвилину.
Додайте рис.
Перемішайте і прогрійте разом 2 хвилини.
Рис з оливками готовий. Смачного!