Рис з оливками
(покроковий рецепт з фото)
Чудове пісне блюдо. Рис виходить неймовірно ніжним, смачним, ароматним. Це варто спробувати, результат вас точно порадує!
Чи знаєте ви, що звичайний рис може стати справжнім делікатесом на вашому столі, якщо його правильно приготувати і додати кілька секретних інгредієнтів? Виходить дуже красивий і ароматний гарнір. Хочу вам розповісти, як приготувати рис з оливками, дуже швидко і неймовірно смачно.
- Мал - 1 Склянка
- Оливки - 0.5 банки
- Шпинат - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 0.5 чайних ложки
- Вода - 2 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Оливки наріжте кільцями.
Рис промийте, залийте водою, доведіть до кипіння, сіль за смаком. Варіть на повільному вогні до готовності.
Шпинат наріжте невеликими смужками.
Тушкуйте шпинат в невеликій кількості масла 1-2 хвилини, щоб він став меншим обсягом і дав сік в масло.
Додайте нарізані оливки. Перемішайте, обсмажуйте 1 хвилину.
Додайте рис.
Перемішайте і прогрійте разом 2 хвилини.
Рис з оливками готовий. Смачного!