Рецепт Риба, запечена в гірчичному соусі фото

Риба, запечена в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо Ви хочете приготувати швидкий і смачну вечерю, то цей рецепт як раз для Вас! Часу на приготування піде мало, а результат буде чудовий! Спробуйте і Ви!

Опис приготування:

Смак риби відмінно гармонує з лимоном і гірчицею. Блюдо виходить дуже смачне і ароматне. На гарнір можна використовувати картоплю або рис. І полити гарнір можна соусом. Дуже смачно!

  • Палтус - 1 кілограм
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложок (в зернах)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Жовток яєчний - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
риба, запечена в гірчичному соусі - фото крок 1
З половинки лимона вичавіть сік. Додайте до нього оливкову олію, сіль і спеції.
риба, запечена в гірчичному соусі - фото крок 2
Додайте жовток і гірчицю. Перемішайте.
риба, запечена в гірчичному соусі - фото крок 3
Рибу нарізати на шматочки і перемішайте з соусом. Залиште мнуть на 15.
риба, запечена в гірчичному соусі - фото крок 4
Потім викладіть рибу в форму для запікання і залийте залишками соусу. Поставте в духовку при температурі 200 градусів на 20-30 хвилин.
риба, запечена в гірчичному соусі - фото крок 5
Смачна і ароматна рибка готова!
Смачного!

Схожі рецепти