Риба, запечена в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Якщо Ви хочете приготувати швидкий і смачну вечерю, то цей рецепт як раз для Вас! Часу на приготування піде мало, а результат буде чудовий! Спробуйте і Ви!
Опис приготування:
Смак риби відмінно гармонує з лимоном і гірчицею. Блюдо виходить дуже смачне і ароматне. На гарнір можна використовувати картоплю або рис. І полити гарнір можна соусом. Дуже смачно!
- Палтус - 1 кілограм
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок (в зернах)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Жовток яєчний - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
З половинки лимона вичавіть сік. Додайте до нього оливкову олію, сіль і спеції.
Додайте жовток і гірчицю. Перемішайте.
Рибу нарізати на шматочки і перемішайте з соусом. Залиште мнуть на 15.
Потім викладіть рибу в форму для запікання і залийте залишками соусу. Поставте в духовку при температурі 200 градусів на 20-30 хвилин.
Смачна і ароматна рибка готова!
Смачного!
Смачного!