Рецепт Запечена курча в гірчичному маринаді фото

Запечена курча в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курча
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цікавий рецепт запеченого курчати або курочки, підійде і для Новорічного столу. Для маринаду обов'язково використовуйте Руську гірчицю ТМ Махеев'. Напередодні Нового року, раджу взяти рецепт на озброєння.

Опис приготування:

Використовуйте для приготування за цим рецептом і індичку, і качку, і просто будь-яке м'ясо. Також додавайте улюблені трави і приправи.

  • Курча - 1 штука
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Гірчиця Maheeva - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
запечена курча в гірчичному маринаді - фото крок 1
1. Розтопити масло, додайте в нього подрібнений часник.
запечена курча в гірчичному маринаді - фото крок 2
2. Додайте сіль і перець.
запечена курча в гірчичному маринаді - фото крок 3
3. Потім гірчицю Махеев'.
запечена курча в гірчичному маринаді - фото крок 4
4. Курчати помийте, обсушити. Приправити сіллю всередині і екстер'єр.
запечена курча в гірчичному маринаді - фото крок 5
5. Змастіть курчати маринадом і залиште на кілька годин.
запечена курча в гірчичному маринаді - фото крок 6
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 1 годину. Смачного!

Схожі рецепти