Запечена курча в гірчичному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт запеченого курчати або курочки, підійде і для Новорічного столу. Для маринаду обов'язково використовуйте Руську гірчицю ТМ Махеев'. Напередодні Нового року, раджу взяти рецепт на озброєння.
Використовуйте для приготування за цим рецептом і індичку, і качку, і просто будь-яке м'ясо. Також додавайте улюблені трави і приправи.
- Курча - 1 штука
- Вершкове масло - 70 грам
- Часник - 3 зубчики
- Гірчиця Maheeva - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Розтопити масло, додайте в нього подрібнений часник.
2. Додайте сіль і перець.
3. Потім гірчицю Махеев'.
4. Курчати помийте, обсушити. Приправити сіллю всередині і екстер'єр.
5. Змастіть курчати маринадом і залиште на кілька годин.
6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 1 годину. Смачного!