Рецепт Риба в вершках фото

Риба в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Пангасіус
ПП рецепти
На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Покажу вам рецепт другої тарелі з розряду "на швидку руку" . Іноді подібні рецепти дуже виручають. Дивіться, як приготувати рибу в вершках. Нам потрібно всього 2 основних інгредієнта: риба і вершки.

Така рибка готується хвилин 20. За цей час якраз встигне зваритися рис на гарнір. У підсумку ви отримаєте смачне і корисне гаряче блюдо і зможете швидко нагодувати сім'ю.

Беріть собі рецептик на замітку, таких у господині повинно бути багато.

  • Пангасіус - 400-500 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Вершки 20% жирності - 200 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 400 мілілітрів
  • Сіль, перець, паприка - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - За смаком (для панірування)
риба в вершках - фото крок 1
Рибу поріжте шматочками зі стороною близько 5 см. Запаніруйте рибку в борошні.
риба в вершках - фото крок 2
На сковороді розігрійте обидва види масла і викладіть рибу. Смажте до золотистого кольору. Потім приберіть рибу з сковороди.
риба в вершках - фото крок 3
У сковороду влийте бульйон і вершки, додайте сіль і обидва види перцю. Додайте лимонний сік і закип'ятіть. Поверніть в сковороду рибу і тушкуйте хвилин 7.

Схожі рецепти