Риба в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам рецепт другої тарелі з розряду "на швидку руку" . Іноді подібні рецепти дуже виручають. Дивіться, як приготувати рибу в вершках. Нам потрібно всього 2 основних інгредієнта: риба і вершки.
Така рибка готується хвилин 20. За цей час якраз встигне зваритися рис на гарнір. У підсумку ви отримаєте смачне і корисне гаряче блюдо і зможете швидко нагодувати сім'ю.
Беріть собі рецептик на замітку, таких у господині повинно бути багато.
- Пангасіус - 400-500 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Вершки 20% жирності - 200 мілілітрів
- Курячий бульйон - 400 мілілітрів
- Сіль, перець, паприка - За смаком
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - За смаком (для панірування)
Рибу поріжте шматочками зі стороною близько 5 см. Запаніруйте рибку в борошні.
На сковороді розігрійте обидва види масла і викладіть рибу. Смажте до золотистого кольору. Потім приберіть рибу з сковороди.
У сковороду влийте бульйон і вершки, додайте сіль і обидва види перцю. Додайте лимонний сік і закип'ятіть. Поверніть в сковороду рибу і тушкуйте хвилин 7.