Рецепт Риба, запечена в вершках фото

Риба, запечена в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Сир
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Риба, запечена в вершках, - дуже просте і смачне блюдо, яке Ви зможете приготувати в домашніх умовах. Для приготування підійде філе сьомги, горбуші. Рекомендую готувати на обід або вечерю.

Перед вами - класичний рецепт приготування риби, запеченої в вершках. Для приготування підійде філе тілапії, горбуші або сьомги. Нарізаємо філе шматочками і укладаємо в форму, посолити і поперчити за смаком. Заливаємо філе соусом, приготованих з вершків, змішаних з зеленню і тертим сиром. Запікаємо страву в духовці 35-40 хвилин. Хай щастить!

  • Сьомга або горбуша - 500 грам (філе)
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Сир твердий - 150 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
риба, запечена в вершках - фото крок 1
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками.
риба, запечена в вершках - фото крок 2
Подрібнюємо зелень.
риба, запечена в вершках - фото крок 3
Твердий сир натріть на тертці.
риба, запечена в вершках - фото крок 4
Вершки змішуємо з сиром і зеленню.
риба, запечена в вершках - фото крок 5
Перекладаємо в форму рибу, потім її солимо і перчимо. Заливаємо вершковим соусом і запікаємо блюдо в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
риба, запечена в вершках - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти