Риба, запечена в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Риба, запечена в вершках, - дуже просте і смачне блюдо, яке Ви зможете приготувати в домашніх умовах. Для приготування підійде філе сьомги, горбуші. Рекомендую готувати на обід або вечерю.
Перед вами - класичний рецепт приготування риби, запеченої в вершках. Для приготування підійде філе тілапії, горбуші або сьомги. Нарізаємо філе шматочками і укладаємо в форму, посолити і поперчити за смаком. Заливаємо філе соусом, приготованих з вершків, змішаних з зеленню і тертим сиром. Запікаємо страву в духовці 35-40 хвилин. Хай щастить!
- Сьомга або горбуша - 500 грам (філе)
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками.
Подрібнюємо зелень.
Твердий сир натріть на тертці.
Вершки змішуємо з сиром і зеленню.
Перекладаємо в форму рибу, потім її солимо і перчимо. Заливаємо вершковим соусом і запікаємо блюдо в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!