Рецепт Фарширована риба, запечена в духовці фото

Фарширована риба, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Кабачок
На обід
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Звичайно ж, цей простий рецепт фаршированої риби, запеченої в духовці, - всього лише один з багатьох, але мені ось він дуже подобається. Виходить рибка як би відразу з овочевим гарніром - просто і смачно!

Опис приготування:

Рецепт приготування фаршированої риби, запеченої в духовці, як мені здається, повинен бути у кожної господині свій особистий, я вам рекомендую цей рецепт міняти так, як вам фантазія підкаже. Може бути, ви більше любите баклажани, замінюйте кабачки сміливо! словом, ніколи не бійтеся експериментувати, а я вам бажаю удачі!

  • Пеленгас - 1 штука (свіжий)
  • Кабачки - 2 штуки (або 1 великий)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Вино біле сухе - 1 Склянка
фарширована риба, запечена в духовці - фото крок 1
1. Рибу підготуємо до фарширування, як треба - дістанемо кісточки, відділ увійшов, і т.Д. Займемося начинкою - обсмажити спочатку цибулю і моркву, потім додамо кабачки, вино і трохи води, і далі вже тушкуємо на маленькому вогні до готовності.
фарширована риба, запечена в духовці - фото крок 2
2 Самого пеленгаса натираємо сіллю і перцем зсередини і зовні. Викладаємо по центру готову начинку, і защипуємо краю.
фарширована риба, запечена в духовці - фото крок 3
3. Запікаємо прямо на деку до тих пір, поки риба не стане рум'яною з усіх боків.
фарширована риба, запечена в духовці - фото крок 4
4. Усе! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти