Фарширована риба, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, цей простий рецепт фаршированої риби, запеченої в духовці, - всього лише один з багатьох, але мені ось він дуже подобається. Виходить рибка як би відразу з овочевим гарніром - просто і смачно!
Рецепт приготування фаршированої риби, запеченої в духовці, як мені здається, повинен бути у кожної господині свій особистий, я вам рекомендую цей рецепт міняти так, як вам фантазія підкаже. Може бути, ви більше любите баклажани, замінюйте кабачки сміливо! словом, ніколи не бійтеся експериментувати, а я вам бажаю удачі!
- Пеленгас - 1 штука (свіжий)
- Кабачки - 2 штуки (або 1 великий)
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Вино біле сухе - 1 Склянка
1. Рибу підготуємо до фарширування, як треба - дістанемо кісточки, відділ увійшов, і т.Д. Займемося начинкою - обсмажити спочатку цибулю і моркву, потім додамо кабачки, вино і трохи води, і далі вже тушкуємо на маленькому вогні до готовності.
2 Самого пеленгаса натираємо сіллю і перцем зсередини і зовні. Викладаємо по центру готову начинку, і защипуємо краю.
3. Запікаємо прямо на деку до тих пір, поки риба не стане рум'яною з усіх боків.
4. Усе! Приємного вам апетиту!