Рецепт Фарширована риба фото

Фарширована риба
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Будь-яка фарширована риба - це завжди дуже смачно і корисно. Незважаючи на складність цього рецепта, таку рибу готують досить часто. В даному випадку це короп і фарш з товстолобика.

Опис приготування:

Любіть фаршировану рибу? Тоді раджу приготувати коропа за цим рецептом. Ще смачніше буде, якщо фарш вдасться приготувати з трьох сортів риб, вийде ще смачніше. В даному випадку філе товстолобика йде як додаток до фаршу. Таку рибку можна і запікати, але я вирішила приготувати щось на кшталт консерви. Результат перевершив всі мої очікування!

  • Короп - 2 штук
  • Файл короп - 300 грам (або аналогічної риби)
  • Селера - 1 штук
  • Яйця - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
фарширована риба - фото крок 1
1. Я не змогла пройти повз двох розкішних коропів, після чого вирішила приготувати незвичайне блюдо, яке може стати головним навіть на святковому столі.
фарширована риба - фото крок 2
2. Рибку мені відразу почистили, тому мені залишилося тільки помити її і нарізати на шматочки. Товщина кожного шматочка повинна бути не більше сантиметра.
фарширована риба - фото крок 3
3. Акуратно гострим ножем вирізаємо в кожному шматочку м'ясо з боку спини, відправляємо в окрему ємність. Туди ж додаємо філе товстолобика або будь-який інший риби (у мене було саме таке). Додаємо цибулю і при бажанні хлібну м'якоть, але це не обов'язково (аналогічний фарш можна готувати і для котлет).
фарширована риба - фото крок 4
4. Пропускаємо все через дрібну м'ясорубку кілька разів. Додаємо сіль і спеції за смаком. Замішуємо фарш до отримання однорідної маси.
фарширована риба - фото крок 5
5. Тепер отриманим фаршем заповнюємо простір, яке ми вирізали. На дно ємності для гасіння викладаємо нарізану селеру і викладаємо все начинені шматочки. Заливаємо водою, додаємо лавровий лист.
фарширована риба - фото крок 6
6. Вода повинна повністю покрити рибу. Доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо на слабкому вогні 4 годину.
фарширована риба - фото крок 7
7. Коли риба буде готова, дайте їй трохи постояти із закритою кришкою.
фарширована риба - фото крок 8
8. Викладаємо нашу рибу на блюдо, подаємо її до столу.

Схожі рецепти