Риба фарширована запечена
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування риби фаршированої запеченої особисто я просто обожнюю! Виходить чудове блюдо, дуже смачне і ситне. Fромат за рахунок великої кількості сиру - просто неймовірний! раджу!
Такий рецепт приготування риби фаршированої запеченої просто не може не сподобається! взагалі, мені здається, скумбрію важко чимось зіпсувати, її готувати легко і приємно, так що рекомендую вам приготувати її якомога швидше!
- Скумбрія ціла - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам (рекомендую моцарелу! )
- Спеції - За смаком
1. Отже, підготуємо інгредієнти. Скумбрію розморозимо, промиємо під проточною водою і видалимо голову, кістки і зябра (якщо треба). Натираємо сіллю і перцем. Сир Реєм брусочками, цибуля - півкільцями. Цибуля обсмажити до золотистого кольору на сковороді.
2. Тепер тушку риби фаршируємо цибулею і сиром, як зазначено на фото. Скріплюємо краю і загортаємо рибу туго в фольгу.
3. Запікати таку рибу треба приблизно 25-30 хвилин.
4. Подавати, порізавши на шматочки, щоб кожному дісталася і рибка, і розплавлений сир!