Рецепт Риба фарширована і запечена фото

Риба фарширована і запечена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

На святковий стіл або звану вечерю - казково смачна і красива рибка буде дуже доречним. Завдяки рецептом риби фаршированої і запеченої ми зможемо порадувати і себе, і гостей!

Опис приготування:

Фарширувати завжди краще морську рибу. У ній кісток менше, тому і процес чистки і фарширування менше часу займе. Цього разу ми обійдемося без традиційної щуки, а візьмемо скумбрію. Для приготування риби фаршированої і запеченої також беремо пучок петрушки (можна ще кропу взяти), спецій рибних побільше. Тут і естрагон, і імбир знадобляться. Дивимося далі рецепт.

  • Скумбрія - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 80 грам
  • Спеції - За смаком
риба фарширована і запечена - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
риба фарширована і запечена - фото крок 2
Рибу чистимо і моєму ретельно.
риба фарширована і запечена - фото крок 3
Натріть зсередини спеціями, солимо і перчимо як слід.
риба фарширована і запечена - фото крок 4
Обсмажте цибулю, нарізаний півкільцями, з помідорами (не всіма, залиште трохи для прикраси).
риба фарширована і запечена - фото крок 5
У форму для запікання викладаємо картопля, можна ще помідори викласти внизу. Зверху риб. Фаршируємо її.
риба фарширована і запечена - фото крок 6
Посипте зверху ще спеціями і можете скропити соком лимона.
риба фарширована і запечена - фото крок 7
Запікаємо хвилин 20 при температурі 200 градусів.
риба фарширована і запечена - фото крок 8
Даємо готової рибі фаршированої і запеченої трохи охолонути перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти