Рецепт тіста для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 дн. 17 г. 0 хв.
Любіть пробувати свої сили на кухні в чомусь новому? Тоді неодмінно зверніть увагу на цей рецепт. Сам процес нескладний, так що боятися абсолютно нічого навіть новачкам:) запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Хочете дізнатися, як приготувати тісто для спагетті на власній кухні? З покроковою інструкцією і фотографіями у вас точно все вийде! звичайно, для ідеального результату краще мати спеціальну техніку, з нею і розкочуватися тісто буде легше і акуратно нарізатися. Але навіть без неї можна спробувати:)
- Яйце - 2 штуки
- Жовток - 4 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 300 грам (приблизно)
1. Необхідні нам інгредієнти - перед вами.
2. Борошно просійте на стіл гіркою. Зробіть в центрі поглиблення. Вбийте туди 2 яйця цілком і ще 4 жовтка. Додайте сіль.
3. Акуратно виделкою збийте яйця, а після додайте поступово борошно.
4. Продовжуйте перемішувати, щоб вийшло однорідне тісто.
5. Місіть тісто не менше 5 хвилин руками. Після підійміть трохи і киньте на стіл, повторіть кілька разів, знову вимісіть. Тісто має вийти м'яким. Після скачайте в кульку і приберіть на півгодини в холодильник.
6. Готове тісто краще розгортати за допомогою машинки, але можна спробувати і руками.