Реберця до пива
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям гострих і соковитих м'ясних закусок я хочу присвятити цей простий рецепт реберець до пива. Виходить настільки соковито, і настільки смачно, що їх і варто запивати, найкраще - пивом!
Взагалі, якщо ви не відносите себе до шанувальників гострих пивних закусок, це ще не привід не приготувати реберця до пива в домашніх умовах. Просто в такому випадку беріть менше спецій і солі. А що щодо готування в мультиварці, - то її, зрозуміло, можна замінити і духовкою. Тут даний агрегат просто допомагає зробити цей рецепт приготування реберець до пива ще швидше і легше. Поки пиво охолоне, - а закуска вже і готова!
- Свинячі реберця - 300 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
- Перець червоний - 0.5 чайних ложки
- Часник сушений - 0.5 чайних ложки
- Перець чилі - 0.5 чайних ложки
- Зіра - 0.5 чайних ложки
- Koriandr - 0.5 чайних ложки
1. Реберця розморозимо, ділимо на шматочки.
2. Спеції змішаємо в окремій мисочці.
3. Натираємо кожен шматочок цією сумішшю.
4. В режимі "жарка" виставимо 5 хвилин і подрумяним реберця з одного боку. Потім перевернемо їх, і в режимі "випічка" тримаємо ще 5 хвилин. Готово!