Рецепт Равіолі з креветками фото

Равіолі з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителям італійської кухні присвячується: рецепт равіолі з креветками. Щоб зліпити їх, доведеться потрудитися, але нагородою за працю будуть просто фантастично смачні равіолі.

Опис приготування:

Рецепт равіолі з креветками - до вашої уваги:

1. В першу чергу приготуємо начинку. Креветки потрібно відварити до готовності, очистити і дрібно нарізати. У невеликій мисці змішуємо подрібнені відварені крееткі, 2 яйця, сіль і перець, перемішуємо до гладкої консистенції, після чого відправляємо начинку в холодильник, а самі беремося за тісто.

2. Тісто готується просто: збиваємо 2 яйця, додаємо до них воду, масло і сіль. Перемішуємо до утворення однорідної маси.

3. Тепер всипаємо в тісто один стакан борошна. Перемішуємо до однорідності. Невеликими порціями підсипаючи борошно, що залишилося, замішуємо еластичне тісто. Коли тісто стане досить щільним, починаємо працювати з ним руками та активно месім близько 10 хвилин. Чим краще замісити тісто - тим краще.

5. Розкачуємо тісто в тонкий пласт до товщини в 0, 5 см.

6. Тепер необхідно ліпити равіолі. Якщо робите все вручну, то ліпіть як пельмені: вирізуйте склянкою чи формою гуртки, наповнюйте начинкою і заліплює краю. Якщо у вас є спеціальний такий агрегат для ліплення равіолі, то з ним приготування буде ще простіше.

7. Отже, все равіолі з креветками акуратно зліплені. Залишається відварити їх в каструлі до готовності (приблизно 5-6 хвилин).

Якщо у вас вийшло більше равіолі, ніж можете з'їсти, сміливо ставте невідварений напівфабрикати в морозилку - вони прекрасно зберігаються.

Равіолі з креветками готові до вживання. Подавати до столу їх найкраще з яким-небудь соусом і зеленню.

Сподіваюся, рецепт равіолі з креветками вам стане в нагоді!

  • Борошно - 400 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
  • Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Креветки - 500 грам
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Рецепт равіолі з креветками - до вашої уваги:

1. В першу чергу приготуємо начинку. Креветки потрібно відварити до готовності, очистити і дрібно нарізати. У невеликій мисці змішуємо подрібнені відварені крееткі, 2 яйця, сіль і перець, перемішуємо до гладкої консистенції, після чого відправляємо начинку в холодильник, а самі беремося за тісто.

2. Тісто готується просто: збиваємо 2 яйця, додаємо до них воду, масло і сіль. Перемішуємо до утворення однорідної маси.

3. Тепер всипаємо в тісто один стакан борошна. Перемішуємо до однорідності. Невеликими порціями підсипаючи борошно, що залишилося, замішуємо еластичне тісто. Коли тісто стане досить щільним, починаємо працювати з ним руками та активно месім близько 10 хвилин. Чим краще замісити тісто - тим краще.

5. Розкачуємо тісто в тонкий пласт до товщини в 0, 5 см.

6. Тепер необхідно ліпити равіолі. Якщо робите все вручну, то ліпіть як пельмені: вирізуйте склянкою чи формою гуртки, наповнюйте начинкою і заліплює краю. Якщо у вас є спеціальний такий агрегат для ліплення равіолі, то з ним приготування буде ще простіше.

7. Отже, все равіолі з креветками акуратно зліплені. Залишається відварити їх в каструлі до готовності (приблизно 5-6 хвилин).

Якщо у вас вийшло більше равіолі, ніж можете з'їсти, сміливо ставте невідварений напівфабрикати в морозилку - вони прекрасно зберігаються.

Равіолі з креветками готові до вживання. Подавати до столу їх найкраще з яким-небудь соусом і зеленню.

Сподіваюся, рецепт равіолі з креветками вам стане в нагоді!

Схожі рецепти