Равіолі з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Любителям італійської кухні присвячується: рецепт равіолі з креветками. Щоб зліпити їх, доведеться потрудитися, але нагородою за працю будуть просто фантастично смачні равіолі.
Рецепт равіолі з креветками - до вашої уваги:
1. В першу чергу приготуємо начинку. Креветки потрібно відварити до готовності, очистити і дрібно нарізати. У невеликій мисці змішуємо подрібнені відварені крееткі, 2 яйця, сіль і перець, перемішуємо до гладкої консистенції, після чого відправляємо начинку в холодильник, а самі беремося за тісто.
2. Тісто готується просто: збиваємо 2 яйця, додаємо до них воду, масло і сіль. Перемішуємо до утворення однорідної маси.
3. Тепер всипаємо в тісто один стакан борошна. Перемішуємо до однорідності. Невеликими порціями підсипаючи борошно, що залишилося, замішуємо еластичне тісто. Коли тісто стане досить щільним, починаємо працювати з ним руками та активно месім близько 10 хвилин. Чим краще замісити тісто - тим краще.
5. Розкачуємо тісто в тонкий пласт до товщини в 0, 5 см.
6. Тепер необхідно ліпити равіолі. Якщо робите все вручну, то ліпіть як пельмені: вирізуйте склянкою чи формою гуртки, наповнюйте начинкою і заліплює краю. Якщо у вас є спеціальний такий агрегат для ліплення равіолі, то з ним приготування буде ще простіше.
7. Отже, все равіолі з креветками акуратно зліплені. Залишається відварити їх в каструлі до готовності (приблизно 5-6 хвилин).
Якщо у вас вийшло більше равіолі, ніж можете з'їсти, сміливо ставте невідварений напівфабрикати в морозилку - вони прекрасно зберігаються.
Равіолі з креветками готові до вживання. Подавати до столу їх найкраще з яким-небудь соусом і зеленню.
Сподіваюся, рецепт равіолі з креветками вам стане в нагоді!
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина в начинку)
- Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Креветки - 500 грам
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. В першу чергу приготуємо начинку. Креветки потрібно відварити до готовності, очистити і дрібно нарізати. У невеликій мисці змішуємо подрібнені відварені крееткі, 2 яйця, сіль і перець, перемішуємо до гладкої консистенції, після чого відправляємо начинку в холодильник, а самі беремося за тісто.
2. Тісто готується просто: збиваємо 2 яйця, додаємо до них воду, масло і сіль. Перемішуємо до утворення однорідної маси.
3. Тепер всипаємо в тісто один стакан борошна. Перемішуємо до однорідності. Невеликими порціями підсипаючи борошно, що залишилося, замішуємо еластичне тісто. Коли тісто стане досить щільним, починаємо працювати з ним руками та активно месім близько 10 хвилин. Чим краще замісити тісто - тим краще.
5. Розкачуємо тісто в тонкий пласт до товщини в 0, 5 см.
6. Тепер необхідно ліпити равіолі. Якщо робите все вручну, то ліпіть як пельмені: вирізуйте склянкою чи формою гуртки, наповнюйте начинкою і заліплює краю. Якщо у вас є спеціальний такий агрегат для ліплення равіолі, то з ним приготування буде ще простіше.
7. Отже, все равіолі з креветками акуратно зліплені. Залишається відварити їх в каструлі до готовності (приблизно 5-6 хвилин).
Якщо у вас вийшло більше равіолі, ніж можете з'їсти, сміливо ставте невідварений напівфабрикати в морозилку - вони прекрасно зберігаються.
Равіолі з креветками готові до вживання. Подавати до столу їх найкраще з яким-небудь соусом і зеленню.
Сподіваюся, рецепт равіолі з креветками вам стане в нагоді!