Равіолі в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі в вершковому соусі - це всерівно, що пельмені зі сметаною. Один з важливих компонентів страви під назвою равіолі - це соус, він потрібен обов'язково. Дуже поширений вершковий соус.
Рецепт равіолі в вершковому соусі привезений з відпустки і зроблений за мотивами. Насправді, якщо ви один раз правильно зробите равіолі, то зміна начинки буде справою техніки. Класично тісто місить тільки з борошна та яєць, але можна додавати і ложечку води і ложечку оливкового масла. Обов'язкова уязик для тесту - воно повинно бути еластичним і обов'язково потрібно дати йому настоятися півгодини. Начинка з морепродуктів дуже ніжна, вона швидко подрібнюється і швидко обсмажують. А вже соус потрібен обов'язково! Робіть його на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 400 грам (тісто)
- Яйце - 3-4 штук (тісто)
- Лосось - 150 грам
- Креветки - 150 грам
- Rikotta - 250 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (соус)
- Томатне пюре - 50 мілілітрів (соус)
- Вершки 30% - 100 мілілітрів (соус)
- Часник - 2 зубчики(1-соус, 1-начинка)
- Вино - За смаком (соус)
- Чебрець - За смаком (соус)
- Сіль, перець - За смаком
У мисці змішати борошно, сіль і яйця. Замісити тісто.
Тісто має постояти півгодини.
Креветки почистити, рибу порізати на шматочки.
Рибу і креветки подрібніть в блендері і обсмажте на олії з часником одну хвилину.
Риккотой змішати з охолодженим рибним фаршем.
Додайте сіль, перець, чебрець.
Тісто тонко розкачати і викладіть начинку.
Накрийте начинку іншим шматком тіста, притисніть навколо начинки і розріжте на квадратики.
Готові равіолі відваріть в киплячій підсоленій воді 5 хвилин.
Для соусу розігріваємо олію, кидаємо порізаний часник, через 2-3 хвилини додаємо томатну пасту.
Додайте сіль, вершки, вино.
Соус доводимо до кипіння і вимикаємо. Готові равіолі перекладаємо в соус.
Смачного!