Рецепт Равіолі в вершковому соусі фото

Равіолі в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Равіолі в вершковому соусі - це всерівно, що пельмені зі сметаною. Один з важливих компонентів страви під назвою равіолі - це соус, він потрібен обов'язково. Дуже поширений вершковий соус.

Опис приготування:

Рецепт равіолі в вершковому соусі привезений з відпустки і зроблений за мотивами. Насправді, якщо ви один раз правильно зробите равіолі, то зміна начинки буде справою техніки. Класично тісто місить тільки з борошна та яєць, але можна додавати і ложечку води і ложечку оливкового масла. Обов'язкова уязик для тесту - воно повинно бути еластичним і обов'язково потрібно дати йому настоятися півгодини. Начинка з морепродуктів дуже ніжна, вона швидко подрібнюється і швидко обсмажують. А вже соус потрібен обов'язково! Робіть його на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!


  • Борошно - 400 грам (тісто)
  • Яйце - 3-4 штук (тісто)
  • Лосось - 150 грам
  • Креветки - 150 грам
  • Rikotta - 250 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (соус)
  • Томатне пюре - 50 мілілітрів (соус)
  • Вершки 30% - 100 мілілітрів (соус)
  • Часник - 2 зубчики(1-соус, 1-начинка)
  • Вино - За смаком (соус)
  • Чебрець - За смаком (соус)
  • Сіль, перець - За смаком
равіолі в вершковому соусі - фото крок 1
У мисці змішати борошно, сіль і яйця. Замісити тісто.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 2
Тісто має постояти півгодини.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 3
Креветки почистити, рибу порізати на шматочки.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 4
Рибу і креветки подрібніть в блендері і обсмажте на олії з часником одну хвилину.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 5
Риккотой змішати з охолодженим рибним фаршем.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 6
Додайте сіль, перець, чебрець.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 7
Тісто тонко розкачати і викладіть начинку.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 8
Накрийте начинку іншим шматком тіста, притисніть навколо начинки і розріжте на квадратики.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 9
Готові равіолі відваріть в киплячій підсоленій воді 5 хвилин.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 10
Для соусу розігріваємо олію, кидаємо порізаний часник, через 2-3 хвилини додаємо томатну пасту.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 11
Додайте сіль, вершки, вино.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 12
Соус доводимо до кипіння і вимикаємо. Готові равіолі перекладаємо в соус.
равіолі в вершковому соусі - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти