Рецепт Брюссельська капуста у вершковому соусі фото

Брюссельська капуста у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Вершки, Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Брюссельська капуста у вершковому соусі - відмінний ситний гарнір або смачне самостійне блюдо. Готується дуже швидко і просто, а запікається в духовці.

Аналогічним чином можна запекти і будь-яку іншу капусту, відмінно підійде цвітна та броколі. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!

  • Капуста брюссельська - 300 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Сир - За смаком
брюссельська капуста у вершковому соусі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
брюссельська капуста у вершковому соусі - фото крок 2
Капусту промийте і викладіть у жароміцних форму.
брюссельська капуста у вершковому соусі - фото крок 3
Змішайте вершки, борошно і тертий сир.
брюссельська капуста у вершковому соусі - фото крок 4
Залийте капусту в формі. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
брюссельська капуста у вершковому соусі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти