Брюссельська капуста у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Брюссельська капуста у вершковому соусі - відмінний ситний гарнір або смачне самостійне блюдо. Готується дуже швидко і просто, а запікається в духовці.
Аналогічним чином можна запекти і будь-яку іншу капусту, відмінно підійде цвітна та броколі. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!
- Капуста брюссельська - 300 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком
- Сир - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту промийте і викладіть у жароміцних форму.
Змішайте вершки, борошно і тертий сир.
Залийте капусту в формі. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
Смачного!