Рецепт Брюссельська капуста з беконом фото

Брюссельська капуста з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Бекон , Брюссельська капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Мій чоловік м'ясоїд, та ще який. Іноді навіть овочевий гарнір не їсть, через брак там чогось ситного і м'ясного. Тому для нього я пішла на експеримент і дещо додала. Дивіться, що вийшло!

Опис приготування:

У цьому рецепті дивно все, але в сукупності це вийшло смачно. Тут є і дивне поєднання інгредієнтів, і соус, і неймовірний аромат. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати брюссельську капусту з беконом і бальзамічним оцтом. Блюдо підійде як гарнір до м'яса або може бути повноцінним стравою.

  • Брюссельська капуста - 1 кілограм
  • Бекон - 5 скибочок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
брюссельська капуста з беконом - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Капусту поріжте на половинки, а потім викладіть на деко.
брюссельська капуста з беконом - фото крок 2
2. Потім полийте її медом, оцтом і олією.
брюссельська капуста з беконом - фото крок 3
3. Далі раскидайте шматочки бекону. Посипте інгредієнти перцем і сіллю. Подрібніть часник, і також посипте їм зверху.
брюссельська капуста з беконом - фото крок 4
4. Запікайте блюдо протягом 15 хвилин в духовці. Смачного!

Схожі рецепти