Брюссельська капуста з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік м'ясоїд, та ще який. Іноді навіть овочевий гарнір не їсть, через брак там чогось ситного і м'ясного. Тому для нього я пішла на експеримент і дещо додала. Дивіться, що вийшло!
У цьому рецепті дивно все, але в сукупності це вийшло смачно. Тут є і дивне поєднання інгредієнтів, і соус, і неймовірний аромат. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати брюссельську капусту з беконом і бальзамічним оцтом. Блюдо підійде як гарнір до м'яса або може бути повноцінним стравою.
- Брюссельська капуста - 1 кілограм
- Бекон - 5 скибочок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Капусту поріжте на половинки, а потім викладіть на деко.
2. Потім полийте її медом, оцтом і олією.
3. Далі раскидайте шматочки бекону. Посипте інгредієнти перцем і сіллю. Подрібніть часник, і також посипте їм зверху.
4. Запікайте блюдо протягом 15 хвилин в духовці. Смачного!