Рецепт Брюссельська капуста з беконом фото

Брюссельська капуста з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Бекон, Брюссельська капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Мій чоловік м'ясоїд, та ще який. Іноді навіть овочевий гарнір не їсть, через брак там чогось ситного і м'ясного. Тому для нього я пішла на експеримент і дещо додала. Дивіться, що вийшло!

У цьому рецепті дивно все, але в сукупності це вийшло смачно. Тут є і дивне поєднання інгредієнтів, і соус, і неймовірний аромат. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати брюссельську капусту з беконом і бальзамічним оцтом. Блюдо підійде як гарнір до м'яса або може бути повноцінним стравою.

  • Брюссельська капуста - 1 кілограм
  • Бекон - 5 скибочок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
брюссельська капуста з беконом - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Капусту поріжте на половинки, а потім викладіть на деко.
брюссельська капуста з беконом - фото крок 2
2. Потім полийте її медом, оцтом і олією.
брюссельська капуста з беконом - фото крок 3
3. Далі раскидайте шматочки бекону. Посипте інгредієнти перцем і сіллю. Подрібніть часник, і також посипте їм зверху.
брюссельська капуста з беконом - фото крок 4
4. Запікайте блюдо протягом 15 хвилин в духовці. Смачного!

Схожі рецепти