Простий рецепт лазаньї з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Любіть італійську кухню? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я хочу розповісти простий рецепт, як приготувати лазанью з фаршем. Блюдо вийде соковитим, ароматним і шалено смачним.
Лазанья - універсальне блюдо, яке прекрасно підійде на вечерю. В одній страві відразу є і м'ясна складова, і гарнір. Блюдо соковите, ароматне і шалено смачне. Обов'язково рекомендую спробувати приготувати його кожної господині.
- М'ясний фарш - 0, 5 кілограма
- Е"Rikotta" - 450 грам
- Сир "моцарелла" - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томати - 400 грам (у власному соку )
- Томатна паста - 170 грам
- Томатний соус - 800 грам
- Листи лазаньї - 9-12 штук
- Тертий пармезан - 50 грам
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Чеддер - 150 грам
Починаємо приготування з того, що відварюємо листи лазаньї в підсоленій киплячій воді. Варимо на протязі 10-12 хвилин, постійно помішуючи кожні 1-2 хвилини.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість оливкової олії. Дрібно рубаємо цибулю і часник, обсмажуємо все на сковороді.
Додаємо до цибулі м'ясний фарш і обсмажуємо до тих пір, поки фарш не посвітлішає. Додаємо томатний соус, томатну пасту і томати у власному соку. Тушкуємо все разом протягом 15 хвилин, додаючи спеції.
Тим часом готуємо соус. Збиваємо яйця виделкою, додаємо рикотту.
Форму для випікання застилає фольгою, рівномірно розподіляємо по дну частину томатно-м'ясного соусу.
Викладаємо листи лазаньї поверх томатного соусу, зверху заливаючи все соусом з рікотти і яйця. Зверху засипаємо все тертої моцарелою.
Повторюємо всі кроки до останнього, присипаючи все сиром. Верхній шар посипаємо тертим пармезаном. Випікаємо блюдо при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Лазанья з м'ясним фаршем готова, смачного!