Ачма з лазаньї
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно ачму готують з листкового тіста, або з листів тонкого лаваша. Є ще один цікавий спосіб: використовуйте в якості основи листи для лазаньї. Виходить дуже смачно і до того ж швидко!
Приготуємо ачму з лазаньї в домашніх умовах. Попередньо замочіть листи лазаньї в воді. Викладаємо на дно форми лист лазаньї, змащуємо його олією, а зверху розміщуємо сирно-сирну начинку з яйцем. Наступні шари викладаються аналогічно. Блюдо запікається в духовці 40 хвилин до хрусткої золотистої скоринки. Хай щастить!
- Лазанья - 4 штуки (листи)
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 250 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Вершкове масло - За смаком
Листи лазаньї кладемо в воду, щоб отмокла. На це знадобиться всього-то 2-3 хвилини.
Змішуємо яйця з сиром, тертим сиром і сіллю. Форму для запікання змащуємо маслом. Викладаємо один лист лазаньї, змащуємо його олією. Зверху розподіляємо частину начинки. Таким же чином викладаємо інші шари. Останнім шаром повинна бути начинка.
Запікаємо ачму в духовці до золотистої скоринки. Знадобиться 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!