Рецепт Ачма з лазаньї фото

Ачма з лазаньї
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційно ачму готують з листкового тіста, або з листів тонкого лаваша. Є ще один цікавий спосіб: використовуйте в якості основи листи для лазаньї. Виходить дуже смачно і до того ж швидко!

Опис приготування:

Приготуємо ачму з лазаньї в домашніх умовах. Попередньо замочіть листи лазаньї в воді. Викладаємо на дно форми лист лазаньї, змащуємо його олією, а зверху розміщуємо сирно-сирну начинку з яйцем. Наступні шари викладаються аналогічно. Блюдо запікається в духовці 40 хвилин до хрусткої золотистої скоринки. Хай щастить!

  • Лазанья - 4 штуки (листи)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 250 грам
  • Сир твердий - 250 грам
  • Вершкове масло - За смаком
ачма з лазаньї - фото крок 1
Листи лазаньї кладемо в воду, щоб отмокла. На це знадобиться всього-то 2-3 хвилини.
ачма з лазаньї - фото крок 2
Змішуємо яйця з сиром, тертим сиром і сіллю. Форму для запікання змащуємо маслом. Викладаємо один лист лазаньї, змащуємо його олією. Зверху розподіляємо частину начинки. Таким же чином викладаємо інші шари. Останнім шаром повинна бути начинка.
ачма з лазаньї - фото крок 3
Запікаємо ачму в духовці до золотистої скоринки. Знадобиться 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
ачма з лазаньї - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти