Ачма з лазаньї 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Традиційно ачму готують з листкового тіста, або з листів тонкого лаваша. Є ще один цікавий спосіб: використовуйте в якості основи листи для лазаньї. Виходить дуже смачно і до того ж швидко!
Приготуємо ачму з лазаньї в домашніх умовах. Попередньо замочіть листи лазаньї в воді. Викладаємо на дно форми лист лазаньї, змащуємо його олією, а зверху розміщуємо сирно-сирну начинку з яйцем. Наступні шари викладаються аналогічно. Блюдо запікається в духовці 40 хвилин до хрусткої золотистої скоринки. Хай щастить! 
- Лазанья - 4 штуки (листи)
 - Яйця - 2 штуки
 - Сир - 250 грам
 - Сир твердий - 250 грам
 - Вершкове масло - За смаком
 

Листи лазаньї кладемо в воду, щоб отмокла. На це знадобиться всього-то 2-3 хвилини.

Змішуємо яйця з сиром, тертим сиром і сіллю. Форму для запікання змащуємо маслом. Викладаємо один лист лазаньї, змащуємо його олією. Зверху розподіляємо частину начинки. Таким же чином викладаємо інші шари. Останнім шаром повинна бути начинка.

Запікаємо ачму в духовці до золотистої скоринки. Знадобиться 35-40 хвилин, температура 180 градусів.

Смачного!