Рецепт «похідний» бутерброд фото

«похідний» бутерброд
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок , Швидкий сніданок
Бутерброди , Без випічки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вашій увазі цікавий варіант бутерброда з начинкою всередині. Тут важлива саме ідея, а не начинка. Це дуже зручно, ситно і смачно!

Опис приготування:

Такі бутерброди можна зробити заздалегідь не тільки на природу, але і в дорогу, дітям до школи. Начинку можна підібрати абсолютно на будь-який смак. А як приготувати"похідний" , бутерброд читайте в покроковому рецепті.

  • Булочки - 4 штуки
  • М'ясо - 300 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - пучок (невеликий)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
& Quot; Похідний
Підготуйте всі необхідні інгредієнти (включаючи сіль, зелень, соуси або приправи). Усе, що ви хочете додати додатково, теж підготуйте.
& Quot; Похідний
М'ясо наріжте на невеликі тонкі пластини, посоліть за смаком і обсмажте на олії до готовності і рум'яної скоринки.
& Quot; Похідний
Цибулю і гриби дрібно наріжте. У рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додайте гриби і в кінці приготування одну хвилину тушкуйте зі сметаною. Додати сіль за смаком.
& Quot; Похідний
У булочок відріжте верхівку, щоб вийшла кришка, чайною ложкою дістаньте м'якоть булочки так, щоб залишилися стінки і дно.
& Quot; Похідний
На дно булочок викладіть м'ясо.
& Quot; Похідний
Потім гриби.
& Quot; Похідний
І зелень. Закрийте кришечками.
& Quot; Похідний
Кожну булочку щільно загорніть в харчову плівку або фольгу.
& Quot; Похідний
І ось в такому вигляді під будь-яким пресом покладіть в холодильник на 1 годину або більше. Можна на ніч.
& Quot; Похідний
Наші"похідні" бутерброди готові! Смачного!

Схожі рецепти