«похідний» бутерброд
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу запропонувати вашій увазі цікавий варіант бутерброда з начинкою всередині. Тут важлива саме ідея, а не начинка. Це дуже зручно, ситно і смачно!
Опис приготування:
Такі бутерброди можна зробити заздалегідь не тільки на природу, але і в дорогу, дітям до школи. Начинку можна підібрати абсолютно на будь-який смак. А як приготувати"похідний" , бутерброд читайте в покроковому рецепті.
- Булочки - 4 штуки
- М'ясо - 300 грам
- Гриби - 200 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - пучок (невеликий)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти (включаючи сіль, зелень, соуси або приправи). Усе, що ви хочете додати додатково, теж підготуйте.
М'ясо наріжте на невеликі тонкі пластини, посоліть за смаком і обсмажте на олії до готовності і рум'яної скоринки.
Цибулю і гриби дрібно наріжте. У рослинному маслі обсмажити цибулю, потім додайте гриби і в кінці приготування одну хвилину тушкуйте зі сметаною. Додати сіль за смаком.
У булочок відріжте верхівку, щоб вийшла кришка, чайною ложкою дістаньте м'якоть булочки так, щоб залишилися стінки і дно.
На дно булочок викладіть м'ясо.
Потім гриби.
І зелень. Закрийте кришечками.
Кожну булочку щільно загорніть в харчову плівку або фольгу.
І ось в такому вигляді під будь-яким пресом покладіть в холодильник на 1 годину або більше. Можна на ніч.
Наші"похідні" бутерброди готові! Смачного!