«похідний» бутерброд
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вашій увазі цікавий варіант бутерброда з начинкою всередині. Тут важлива саме ідея, а не начинка. Це дуже зручно, ситно і смачно!
Такі бутерброди можна зробити заздалегідь не тільки на природу, але і в дорогу, дітям до школи. Начинку можна підібрати абсолютно на будь-який смак. А як приготувати "похідний", бутерброд читайте в покроковому рецепті.
- Булочки - 4 штуки
- М'ясо - 300 грам
- Гриби - 200 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - пучок (невеликий)
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
М'ясо наріжте на невеликі тонкі пластини, посоліть за смаком і обсмажте на олії до готовності і рум'яної скоринки.
Потім гриби.
Кожну булочку щільно загорніть в харчову плівку або фольгу.
Наші "похідні" бутерброди готові! Смачного!