Рецепт «похідний» бутерброд фото

«похідний» бутерброд
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Свинина, Гриби, Печериці
Дієтичне харчування
На вечерю, На полуденок, Для дітей, На сніданок, Швидкий сніданок
Бутерброди, Без випічки

Хочу запропонувати вашій увазі цікавий варіант бутерброда з начинкою всередині. Тут важлива саме ідея, а не начинка. Це дуже зручно, ситно і смачно!

Такі бутерброди можна зробити заздалегідь не тільки на природу, але і в дорогу, дітям до школи. Начинку можна підібрати абсолютно на будь-який смак. А як приготувати "похідний", бутерброд читайте в покроковому рецепті.

  • Булочки - 4 штуки
  • М'ясо - 300 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - пучок (невеликий)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
М'ясо наріжте на невеликі тонкі пластини, посоліть за смаком і обсмажте на олії до готовності і рум'яної скоринки.
Потім гриби.
Кожну булочку щільно загорніть в харчову плівку або фольгу.
Наші "похідні" бутерброди готові! Смачного!

Схожі рецепти