Рецепт Подчеревок запечений фото

Подчеревок запечений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гостре
Кількість порцій: 8
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Я покажу вам два варіанти маринаду для запікання свинини. Вибирайте на свій смак, мені подобаються обидва. Аромат казковий, всі бігають навколо духовки не в силах дочекатися!

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати"Подчеревок запечений" . Блюдо це сподобається багатьом, ситний бутерброд вийде з білим або сірим хлібом, огірочком або домашньою аджикою. Для приготування маринаду я використовую домашню гостру аджику, але можна замінити на суху суміш з пакетика. Пробуйте і діліться враженнями в коментарях.

  • Свинина (подчеревок) - 2 штуки
  • Гірчичний - 1-1, 5 Ст. Ложки (маринад №1)
  • Часник - 6 зубчиків (маринад №1)
  • Koriandr - 1 Чайна ложка (маринад №1)
  • Аджика - 1-1, 5 Ст. Ложки (маринад №1 )
  • Перець запашний горошком (razdroblennиy) - 0, 5 чайних ложки (маринад №1 )
  • Сіль - За смаком (маринад №1 )
  • Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка (маринад №2)
  • Паприка солодка мелена - 1 Ст. Ложка (маринад №2)
  • Часник - 6 зубчиків (маринад №2)
  • Сіль - За смаком (маринад №2)
  • Розмарин - 0, 5 чайних ложки (маринад №2)
подчеревок запечений - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо! Подчеревок потрібно добре вимити, шкуру знімати чи ні, питання смаку, якщо м'яка і без волосся, то залиште. Якщо не подобається, то краще зняти.
подчеревок запечений - фото крок 2
2. Приготуйте маринад №1: измельчитечасник за допомогою преса, коріандр і чорний перець в ступці. Перемішайте. Сіль за смаком, я кладу чайну ложку без гірки, добре зрізуючи верх ножем.
подчеревок запечений - фото крок 3
3. Натріть подчеревок добре спеціями. Відкладіть поки.
подчеревок запечений - фото крок 4
4. Приготуйте набір спецій для другого маринаду. Подрібніть часник, змішайте спеції.
подчеревок запечений - фото крок 5
5. Натріть добре спеціями другий шматочок підчеревина. Обидва шматочка згорніть рулетом, перев'яжіть нитками і відправте на ніч в холодильник.
подчеревок запечений - фото крок 6
6. Покладіть на деко обидва рулету, я запікаю на пергаменті, але можна і в фользі (обернути подчеревок або накрити фольгою). Надішліть в духовку і запікайте 30 хвилин при 200 градусах, потім 30 хвилин при 180 градусах. Для 10-15 хвилин можна відкрити фольгу і зарум'янити сало.
подчеревок запечений - фото крок 7
7. Запечена подчеревок готовий, дуже хороший і в гарячому вигляді, і в холодному.
подчеревок запечений - фото крок 8
8. Пробуйте!

Схожі рецепти