Рецепт Свинячий подчеревок в духовці фото

Свинячий подчеревок в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Страви в рукаві
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Подчеревок - це сало з прошарком м'яса. Смачний запечений подчеревок стане кращою закускою на святковому столі, якщо його правильно приготувати. Рекомендую спробувати ситне і смачне блюдо.

Опис приготування:

Хтось подумає, що такий продукт простіше купити в магазині. Але я впевнена, що дізнавшись, як приготувати свинячий подчерёвок в духовці будинку, ви віддасте перевагу цьому варіанту: без хімії, консервантів і ароматизаторів.

  • Подчеревок - 2 кілограма
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 1
1. Головку часнику очистіть і натисніть за допомогою чеснокодавкі.
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 2
2. Надішліть в часник перець і паприку (по столовій ложці).
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 3
3. Далі додайте сіль з розрахунку 1 столова ложка на 1 кг м'яса. Додайте гірчицю в маринад, щоб м'ясо стало м'якше. Перемішайте.
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 4
4. М'ясо помийте під проточною водою і обсушити серветками. Щедро змастіть маринадом м'ясо з усіх боків.
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 5
5. Зворотний бік підчеревина проколіть ножем в декількох місцях. Перекладіть його в рукав для запікання і залиште маринуватися мінімум на 2 годину.
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 6
6. Подчеревок покладіть в холодну духовку, включите температуру - 180 градусів. Випікайте близько 1 годин 20 хвилин. Залиште готове м'ясо остигати прямо в духовці.
свинячий подчеревок в духовці - фото крок 7
7. Ось так виглядає соковитий, смачний запечений подчеревок.

Схожі рецепти