Рецепт Подчеревок в духовці з коріандром і часником фото

Подчеревок в духовці з коріандром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Часник , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Подчеревок - це сало з прошарком м'яса. Таке блюдо буде хітом на будь-якому столі, особливо серед любителів сала. Дуже зручно брати його з собою на природу або просто перекусити будинку, коли немає часу.

Опис приготування:

Це чудове блюдо може дуже довго зберігатися в холодильнику, не втрачаючи своїх смакових якостей. Підчеревина виходить дуже пряна, ситна і, звичайно ж, смачна. Ви можете подати це сало і гарячим, нарізавши його дрібними шматочками і додавши, наприклад, в гречану кашу, буде відмінно! дивіться, як приготувати подчеревок в духовці з коріандром і часником.

  • Підчеревина - 800-1000 грам
  • Koriandr - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 4-5 штук
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 1
1. Підчеревина обов'язково помийте, висушіть паперовими рушниками. Розріжте на прямокутні невеликі частини.
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 2
2. Очистіть часник і кожен зубчик поріжте на великі часточки.
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 3
3. Зробіть надрізи ножем і нашпигуйте сало шматочками часнику.
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 4
4. Зерна коріандру потрібно трохи потовкти. Змішайте їх з сіллю і чорним перцем.
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 5
5. Натріть цією сумішшю підчеревина з усіх боків.
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 6
6. Покладіть лавровий лист і загорніть в 2 шару фольги. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте підчеревина близько години.
подчеревок в духовці з коріандром і часником - фото крок 7
7. Коли готова запечена підчеревина охолоне, подавайте з чорним хлібом і стрілками цибулі.

Схожі рецепти