Подчеревок в духовці з коріандром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Подчеревок - це сало з прошарком м'яса. Таке блюдо буде хітом на будь-якому столі, особливо серед любителів сала. Дуже зручно брати його з собою на природу або просто перекусити будинку, коли немає часу.
Це чудове блюдо може дуже довго зберігатися в холодильнику, не втрачаючи своїх смакових якостей. Підчеревина виходить дуже пряна, ситна і, звичайно ж, смачна. Ви можете подати це сало і гарячим, нарізавши його дрібними шматочками і додавши, наприклад, в гречану кашу, буде відмінно! дивіться, як приготувати подчеревок в духовці з коріандром і часником.
- Підчеревина - 800-1000 грам
- Koriandr - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 4-5 штук
- Часник - 6-7 зубчиків
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1. Підчеревина обов'язково помийте, висушіть паперовими рушниками. Розріжте на прямокутні невеликі частини.
2. Очистіть часник і кожен зубчик поріжте на великі часточки.
3. Зробіть надрізи ножем і нашпигуйте сало шматочками часнику.
4. Зерна коріандру потрібно трохи потовкти. Змішайте їх з сіллю і чорним перцем.
5. Натріть цією сумішшю підчеревина з усіх боків.
6. Покладіть лавровий лист і загорніть в 2 шару фольги. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте підчеревина близько години.
7. Коли готова запечена підчеревина охолоне, подавайте з чорним хлібом і стрілками цибулі.