Морквяні кекси з коріандром і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування морквяних кексів. Можна готувати як в мікрохвильовці, так і в духовці.
Кількість порцій: 10
- Борошно - 1 Склянка
- Кукурудзяні зерна - 1 Склянка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Кулінарія сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сир - 1 Ст. Ложка (або йогурт)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
У мисці змішайте терту моркву і борошно.
Зробіть томатне пюре. Подрібнивши помідори.
Додайте пюре в борошно, і засипте соду для випічки з порошком для випічки.
Промийте і додайте кукурудзу.
Поперчіть.
Все добре перемішайте і додайте дрібно нарізаний коріандр і оливкове масло.
Ретельно перемішайте.
Залийте тісто в форми і випікайте. У мікрохвильовці 3 хвилини. При використанні духовки, випікати слід при температурі 185 ° С протягом 18 хвилин.
Ці кекси краще подавати на сніданок. Смачного.