Морквяні кекси з коріандром і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування морквяних кексів. Можна готувати як в мікрохвильовці, так і в духовці.
Кількість порцій: 10
- Борошно - 1 Склянка
- Кукурудзяні зерна - 1 Склянка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Кулінарія сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сир - 1 Ст. Ложка (або йогурт)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка

У мисці змішайте терту моркву і борошно.

Зробіть томатне пюре. Подрібнивши помідори.

Додайте пюре в борошно, і засипте соду для випічки з порошком для випічки.

Промийте і додайте кукурудзу.

Поперчіть.

Все добре перемішайте і додайте дрібно нарізаний коріандр і оливкове масло.

Ретельно перемішайте.

Залийте тісто в форми і випікайте. У мікрохвильовці 3 хвилини. При використанні духовки, випікати слід при температурі 185 ° С протягом 18 хвилин.

Ці кекси краще подавати на сніданок. Смачного.