Морквяні кекси з шоколадною глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Як ви ставитеся до солодкої випічки з овочами? Звучить дивно, але саме такі рецепти стають хітами в багатьох ресторанах і кав'ярнях. Повторити їх будинку можна з легкістю!
Хочу познайомити вас з тим, як приготувати морквяні кекси з шоколадною глазур'ю. Солодкий смак головного інгредієнта підходить для багатьох десертів. Що ще мені подобається в цьому рецепті, так це те, що його можна їсти навіть діткам. Один кексік вже точно не зашкодить. Він виходить соковитим і красивим.
- Крем - 100 грам
- Шоколад чорний - 20 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Глазур лимонна - 1 штука (упаковка)
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
У мисці збийте яйце зі сметаною.
Далі додайте заздалегідь очищену, промиту і дрібно натерту моркву. А також цукор. Ще раз перемішайте.
Всипте до цих інгредієнтів борошно з розпушувачем. Замішайте однорідне тісто.
Розлийте тісто по формах. Готуйте кекси в мультиварці в режимі "випічка" протягом 1 годину.
Шоколад розтопіть на водяній бані. Полийте остиглі морквяні кекси шоколадом. Приємного чаювання!