Антрекот запечений
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот запечений в духовці є вершиною задоволення. Ніжне м'ясо з золотисто-коричневою скоринкою припаде до душі всім. Подайте до антрекот запечені овочі - помідор, цибуля.
Як приготувати антрекот запечений?
1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його температура зрівнялася з кімнатною.
2. Промокніть антрекот паперовим рушником, позбавте від зайвої вологи. Нам потрібно, щоб м'ясо засмажити, а не тушкувалось.
3. Посоліть і поперчіть антрекот з усіх боків. Раджу, легко рукою вбити спеції в м'ясо.
4. У сковороді розігрійте масло на високому вогні. До речі, сковорода повинна бути вогнетривка, така, щоб потім її можна було поставити в духовку. Духовку дозволите нагріватися на 260 градусів.
5. Обсмажте атнрекот в сковороді на олії в двох сторін по 2 хвилини з кожного боку. Потім поставте сковороду з антрекотом в гарячу духовку.
6. Запікайте антрекот в духовці протягом 3-5 хвилин. Анрекот повинен стати золотисто-хрустким зовні.
7. Антрекот запечений повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею.
Смачного!
- Антрек - 1 штука(500-550 г)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його температура зрівнялася з кімнатною.
2. Промокніть антрекот паперовим рушником, позбавте від зайвої вологи. Нам потрібно, щоб м'ясо засмажити, а не тушкувалось.
3. Посоліть і поперчіть антрекот з усіх боків. Раджу, легко рукою вбити спеції в м'ясо.
4. У сковороді розігрійте масло на високому вогні. До речі, сковорода повинна бути вогнетривка, така, щоб потім її можна було поставити в духовку. Духовку дозволите нагріватися на 260 градусів.
5. Обсмажте атнрекот в сковороді на олії в двох сторін по 2 хвилини з кожного боку. Потім поставте сковороду з антрекотом в гарячу духовку.
6. Запікайте антрекот в духовці протягом 3-5 хвилин. Анрекот повинен стати золотисто-хрустким зовні.
7. Антрекот запечений повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею.
Смачного!