Рецепт Антрекот запечений фото

Антрекот запечений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Різдво
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Антрекот запечений в духовці є вершиною задоволення. Ніжне м'ясо з золотисто-коричневою скоринкою припаде до душі всім. Подайте до антрекот запечені овочі - помідор, цибуля.

Опис приготування:

Як приготувати антрекот запечений?

1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його температура зрівнялася з кімнатною.

2. Промокніть антрекот паперовим рушником, позбавте від зайвої вологи. Нам потрібно, щоб м'ясо засмажити, а не тушкувалось.

3. Посоліть і поперчіть антрекот з усіх боків. Раджу, легко рукою вбити спеції в м'ясо.

4. У сковороді розігрійте масло на високому вогні. До речі, сковорода повинна бути вогнетривка, така, щоб потім її можна було поставити в духовку. Духовку дозволите нагріватися на 260 градусів.

5. Обсмажте атнрекот в сковороді на олії в двох сторін по 2 хвилини з кожного боку. Потім поставте сковороду з антрекотом в гарячу духовку.

6. Запікайте антрекот в духовці протягом 3-5 хвилин. Анрекот повинен стати золотисто-хрустким зовні.

7. Антрекот запечений повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею.

Смачного!

  • Антрек - 1 штука(500-550 г)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
Як приготувати антрекот запечений?

1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його температура зрівнялася з кімнатною.

2. Промокніть антрекот паперовим рушником, позбавте від зайвої вологи. Нам потрібно, щоб м'ясо засмажити, а не тушкувалось.

3. Посоліть і поперчіть антрекот з усіх боків. Раджу, легко рукою вбити спеції в м'ясо.

4. У сковороді розігрійте масло на високому вогні. До речі, сковорода повинна бути вогнетривка, така, щоб потім її можна було поставити в духовку. Духовку дозволите нагріватися на 260 градусів.

5. Обсмажте атнрекот в сковороді на олії в двох сторін по 2 хвилини з кожного боку. Потім поставте сковороду з антрекотом в гарячу духовку.

6. Запікайте антрекот в духовці протягом 3-5 хвилин. Анрекот повинен стати золотисто-хрустким зовні.

7. Антрекот запечений повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею.

Смачного!

Схожі рецепти