Антрекот запечений

Антрекот запечений
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Антрекот запечений в духовці є вершиною задоволення. Ніжне м'ясо з золотисто-коричневою скоринкою припаде до душі всім. Подайте до антрекот запечені овочі — помідор, цибуля.

опис приготування:

Як приготувати антрекот запечений?

1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його температура зрівнялася з кімнатною.

2. Промокніть антрекот паперовим рушником, позбавте від зайвої вологи. Нам потрібно, щоб м'ясо засмажити, а не тушкувалось.

3. Посоліть і поперчіть антрекот з усіх боків. раджу, легко рукою вбити спеції в м'ясо.

4. У сковороді розігрійте масло на високому вогні. До речі, сковорода повинна бути вогнетривка, така, щоб потім її можна було поставити в духовку. Духовку дозволите нагріватися на 260 градусів.

5. Обсмажте атнрекот в сковороді на олії в двох сторін по 2 хвилини з кожного боку. Потім поставте сковороду з антрекотом в гарячу духовку.

6. Запікайте антрекот в духовці протягом 3-5 хвилин. Анрекот повинен стати золотисто-хрустким зовні.

7. Антрекот запечений повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею.

Смачного!

  • Антрек— 1 штука(500-550 г)
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Масло оливкове— 2-3 Ст. ложок(або рослинне)
Як приготувати антрекот запечений?

1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його температура зрівнялася з кімнатною.

2. Промокніть антрекот паперовим рушником, позбавте від зайвої вологи. Нам потрібно, щоб м'ясо засмажити, а не тушкувалось.

3. Посоліть і поперчіть антрекот з усіх боків. раджу, легко рукою вбити спеції в м'ясо.

4. У сковороді розігрійте масло на високому вогні. До речі, сковорода повинна бути вогнетривка, така, щоб потім її можна було поставити в духовку. Духовку дозволите нагріватися на 260 градусів.

5. Обсмажте атнрекот в сковороді на олії в двох сторін по 2 хвилини з кожного боку. Потім поставте сковороду з антрекотом в гарячу духовку.

6. Запікайте антрекот в духовці протягом 3-5 хвилин. Анрекот повинен стати золотисто-хрустким зовні.

7. Антрекот запечений повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею.

Смачного!
Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Антрекот з яловичини на сковороді

Антрекот з яловичини на сковороді

Встояти перед апетитним і соковитим шматочком м'яса правильно прожарювання досить складно. Не варто відмовляти собі в задоволенні, краще приготувати антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах. опис приготування: Це дивно простий рецепт антрекота з яловичини на сковороді, без зайвих сп...

читати далі
Антрекот зі свинини в духовці

Антрекот зі свинини в духовці

Вам знадобиться хороший шматочок свинячого м'яса на кісточці і ваша духовка. Запікається все досить просто і швидко. Антрекот часто подають на святковий стіл, в якості другої страви. гарнір — будь-який. опис приготування: Приготуємо антрекот зі свинини в духовці в домашніх умовах. Вам знадобит...

читати далі
Антрекот зі свинини

Антрекот зі свинини

Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті. кількість порцій: 5 Свинина (вирізка)  — 1 кілограм яйця— 2 штуки борошно— 6 Ст. ложок сіль, перець— За смако...

читати далі
Антрекот з телятини

Антрекот з телятини

Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. головне — вибрати велику температуру смаження. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот з телятини? 1. м'ясо промийте. Просушіть паперовим р...

читати далі
Антрекот класичний

Антрекот класичний

Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. пробуйте приготувати, нескладно і смачно. опис приготування: Як приготувати антрекот класичний? Дуже просто. Це більш тонкий шматочок м'яс...

читати далі