Плов з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт для тих, хто хоче привнести трохи різноманітності в свою повсякденну кухню або для тих, хто просто любить рибу. Простий в приготуванні плов з незвичайним смаком.
Рецепт приготування плову з рибою дуже простий і не займе у вас багато часу. Я дуже люблю рибу у всіх її варіаціях, тому намагаюся якомога частіше використовувати її в приготуванні їжі. Якщо ви теж любите готувати рибку або просто хочете приготувати незвичайний, але дуже смачний плов, то ви відкрили потрібну сторінку. Так що беремо всі необхідні інгредієнти, а я розповім вам, як приготувати плов з рибою.
- Мал - 2 склянки
- Філе червоної риби - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 20 грам
- Окріп - 3 склянки
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
Моєму рибу і нарізаємо її на невеликі шматочки (і не забуваємо, що риба ужарівается). Цибулю нарізаємо маленькими кубиками.
У казан або неглибоку каструлю (бажано жароміцних) наливаємо масло і на ньому кілька хвилин обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
До цибулі додаємо нарізану рибу і всі разом обсмажуємо не більше 5 хвилин.
Потім нам необхідно ретельно промити рис. Його ми викладаємо в каструлю до цибулі і рибі і додаємо сіль і перець, так само можна використовувати інші приправи на ваш розсуд. Я зазвичай додаю шафран і злегка посипаю сушеними петрушкою і кропом. Заливаємо все окропом і кидаємо лавровий лист. Накриваємо каструлю кришкою і на маленькому вогні варимо до готовності рису.
Як ви могли помітити все дуже легко і просто. Готовий плов викладете на тарілку, посипте свіжою зеленню, і сміливо приступайте до дегустації. Впевнена, що ви не будете розчаровані!