Рецепт Плов з рибою фото

Плов з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт для тих, хто хоче привнести трохи різноманітності в свою повсякденну кухню або для тих, хто просто любить рибу. Простий в приготуванні плов з незвичайним смаком.

Опис приготування:

Рецепт приготування плову з рибою дуже простий і не займе у вас багато часу. Я дуже люблю рибу у всіх її варіаціях, тому намагаюся якомога частіше використовувати її в приготуванні їжі. Якщо ви теж любите готувати рибку або просто хочете приготувати незвичайний, але дуже смачний плов, то ви відкрили потрібну сторінку. Так що беремо всі необхідні інгредієнти, а я розповім вам, як приготувати плов з рибою.

  • Мал - 2 склянки
  • Філе червоної риби - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 20 грам
  • Окріп - 3 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
плов з рибою - фото крок 1
Моєму рибу і нарізаємо її на невеликі шматочки (і не забуваємо, що риба ужарівается). Цибулю нарізаємо маленькими кубиками.
плов з рибою - фото крок 2
У казан або неглибоку каструлю (бажано жароміцних) наливаємо масло і на ньому кілька хвилин обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
плов з рибою - фото крок 3
До цибулі додаємо нарізану рибу і всі разом обсмажуємо не більше 5 хвилин.
плов з рибою - фото крок 4
Потім нам необхідно ретельно промити рис. Його ми викладаємо в каструлю до цибулі і рибі і додаємо сіль і перець, так само можна використовувати інші приправи на ваш розсуд. Я зазвичай додаю шафран і злегка посипаю сушеними петрушкою і кропом. Заливаємо все окропом і кидаємо лавровий лист. Накриваємо каструлю кришкою і на маленькому вогні варимо до готовності рису.
плов з рибою - фото крок 5
Як ви могли помітити все дуже легко і просто. Готовий плов викладете на тарілку, посипте свіжою зеленню, і сміливо приступайте до дегустації. Впевнена, що ви не будете розчаровані!

Схожі рецепти