Рецепт Бігус з рибою фото

Бігус з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Минтай
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Бігус
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Пропоную вам досить незвичайний варіант Бігус, в якому замість м'яса ми будемо використовувати рибу, в результаті отримаємо приголомшливе блюдо з вельми цікавим смаком, обов'язково спробуйте його.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування Бігус з рибою відмінний варіант для тих людей, які з якихось причин не їдять м'ясо або ж для тих, хто просто любить рибу. І хоча на перший погляд таке поєднання інгредієнтів може комусь здатися дивним, але повірте мені, в результаті блюдо виходить дійсно смачне. Я готувала його в мультиварці, але ви з легкістю зможете зробити бігус з рибою в домашніх умовах в будь-який інший посуді, наприклад, в товстостінній каструлі або у високій сковороді. У будь-якому випадку результат приємно вас здивує і порадує, не сумнівайтеся.

  • Капуста білокачанна - 700-800 грам
  • Минтай - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки (або кетчуп)
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком (хміль-сунелі, перець чорний мелений)
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 0, 5-1 склянки
бігус з рибою - фото крок 1
Насамперед ми шаткуємо капусту і вкладаємо її в чашу мультиварки, вона буде майже повністю займати чашу, але в процесі приготування осяде. До капусти додаємо терту моркву, трохи рослинного масла і водички.
бігус з рибою - фото крок 2
Закриваємо кришку і включаємо режим"Випічка" з 50 хвилин.
бігус з рибою - фото крок 3
Приблизно за 10-15 хвилин до закінчення режиму необхідно промити рибу і відокремити філе від кістки, нарізати його на невеликі шматочки. Після закінчення режиму відкриваємо кришку і викладаємо нарізану рибу в чашу мультиварки.
бігус з рибою - фото крок 4
Додаємо томатну пасту, сіль і спеції за смаком, вливаємо ще трохи водички.
бігус з рибою - фото крок 5
Знову закриваємо кришку і готуємо бігус на режимі"Випічка" ще 40 хвилин. Після закінчення часу мультиварка подасть звуковий сигнал, а значить, ми можемо спробувати, що у нас вийшло. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти