Млинці з рибою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з рибою і сиром - прекрасна ідея для фуршетного столу або холодної закуски на святковий стіл. Краще брати сьомгу, а сир повинен бути вершковим, м'якого ніжного смаку.
Млинці з рибою і сиром можна приготувати напередодні, бо млинці добре виконують роль холодної закуски. Рибу можна брати будь-яку, а ось сир підбирайте вже до риби, щоб смак сиру доповнював смак риби, а не перебивав його. Добре до сьомги підходить сир "філадельфія" . Млинці подавати можна в будь-якому вигляді: цілими або розрізаними на разові порції.
Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 170 грам
- Молоко - 400 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сьомга - 400 грам
- М'який сир - 100 грам
- Кріп - За смаком
Борошно, сіль і цукор змішайте з молоком.
Додайте яйця і розтоплене масло, добре перемішати.
На розігрітій сковороді спекти маленькі млинчики.
Наріжте рибу на шматочки, а також поріжте зелень.
Млинець намажте сиром, укладіть рибу і зелень. Загорніть.
Смачного!