Млинці з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Деякі готують такі млинці з рибою в домашніх умовах, після чого нарізають їх як роли і подають до столу. Навіть для фуршетів такі млинці стануть відмінною закускою.
Приголомшливе поєднання вершкового сиру з лимонним соком, авокадо і червоною рибою в млинці - це відмінна закуска до обіду і навіть на святковий стіл. Крім цього, такі млинці часто вибирають для фуршетів, нарізаючи їх невеликими шматочками.
- Яйця - 2 штуки
- Молоко або вода - 400 мілілітрів
- Мука - 2 склянки
- Сіль і цукор - За смаком
- Сьомга або будь-яка червона риба - 300 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Авокадо - 1 штука (по бажанню)
1. Замішуємо тісто на млинці: відразу збиваємо яйця, після чого вводимо молоко або воду.
2. Додаємо сіль і цукор за смаком, а в самому кінці борошно. Замішуємо тісто на млинці і випікаємо їх.
3. Окремо розмішуємо вершковий сир і лимонний сік.
4. Змащуємо млинці вершковим сиром з лимонним соком, а зверху викладаємо тонко нарізану рибу і авокадо.
5. Загортаємо конвертиком і складаємо на блюдо.
6. Нарізаємо під кутом і викладаємо а блюдо, вставивши шпажки для зручності.