Плов з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дотримуєтеся вегетаріанства, але дуже любите плов - у мене є щось саме для вас! І це щось - рецепт вегетаріанського плову з печерицями. Смачно, ситно і корисно!
Існує безліч найрізноманітніших рецептів плову. Ну і нехай! Я все одно поділюся з вами ще одним, моїм улюбленим, рецептом плову з печерицями. Рецепт цей хороший своєю родзинкою - до складу плову входить родзинки, який дає рису цікавий, східний смак. Такий плов однозначно варто спробувати! Читайте рецепт плову з печерицями з фото.
- Мал - 600 грам
- Печериці - 400 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля - 100 грам
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
Розігрійте олію в казанку, а потім викладіть туди дрібно нашатковану цибулю і нарізані гриби (гриби ріжте так, як вам більше подобається).
Коли гриби і цибулю трохи прожаряться, додайте в казан потерту на крупній тертці моркву і промитий, попередньо замочений у гарячій воді родзинки.
Коли морква буде готова, додайте в казан томатну пасту і все добре перемішайте.
Залийте продукти підсоленою водою. Вода повинна покривати плов приблизно на 3 см. Продукти більше не перемішуйте.
Доведіть плов до кипіння і переставте в розігріту до 180 градусів духовку. Тушіте 40 хвилин.
Готовий плов дістаньте з духовки і перемішайте. Подавайте до столу зі свіжими овочами. Смачного!