Рецепт Плов в скороварке фото

Плов в скороварке
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Крупи, Мал
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Плов - це чудовий варіант для сімейної вечері або обіду, особливо, якщо його правильно і смачно приготувати. Сьогодні ми будемо робити чудовий плов в скороварці - техніка працює, ми відпочиваємо.

Застава смачного і ароматного плову - це правильне його приготування, що включає обов'язкове обсмажування м'яса і пассеровку овочів, а вже потім додавання рису і подальше гасіння, адже не варто забувати, що плов і рис з м'ясом - це не одне і те ж. Тому я пропоную вашій увазі цей чудовий рецепт приготування плову в скороварці, який нам ще раз доведе всю користь цієї відмінною техніки на нашій кухні. Тепер ви будете знати, що не обов'язково використовувати казанок або утятницу з товстими стінками, щоб зробити по-справжньому смачний плов. Сучасні скороварки домагаються приголомшливих результатів, і сьогодні ми в цьому переконаємося. А якщо у вас ще немає цієї розумної техніки, то можливо цей простий рецепт плову в скороварці змусить вас задуматися про її придбання.

  • Баранина - 500-600 грам
  • Мал - 1, 5 склянки (нЕ пропарений )
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука (ціла головка )
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції для плову - 1, 5-2 чайних ложки
  • Вода або м'ясний бульйон - За смаком
  • Сіль - За смаком

Схожі рецепти