Плов в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Плов - це чудовий варіант для сімейної вечері або обіду, особливо, якщо його правильно і смачно приготувати. Сьогодні ми будемо робити чудовий плов в скороварці - техніка працює, ми відпочиваємо.
Застава смачного і ароматного плову - це правильне його приготування, що включає обов'язкове обсмажування м'яса і пассеровку овочів, а вже потім додавання рису і подальше гасіння, адже не варто забувати, що плов і рис з м'ясом - це не одне і те ж. Тому я пропоную вашій увазі цей чудовий рецепт приготування плову в скороварці, який нам ще раз доведе всю користь цієї відмінною техніки на нашій кухні. Тепер ви будете знати, що не обов'язково використовувати казанок або утятницу з товстими стінками, щоб зробити по-справжньому смачний плов. Сучасні скороварки домагаються приголомшливих результатів, і сьогодні ми в цьому переконаємося. А якщо у вас ще немає цієї розумної техніки, то можливо цей простий рецепт плову в скороварці змусить вас задуматися про її придбання.
- Баранина - 500-600 грам
- Мал - 1, 5 склянки (нЕ пропарений )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука (ціла головка )
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції для плову - 1, 5-2 чайних ложки
- Вода або м'ясний бульйон - За смаком
- Сіль - За смаком