Пісний бульйон
(покроковий рецепт з фото)
Пісний бульйон - це універсальний рецепт, який повинен бути в запасі у кожної господині. Його можна використовувати як основу для будь-яких супів: vegetarianskih, м'ясних, овочевих або рибних.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пісний бульйон, то прочитайте цей рецепт. Це універсальний варіант, який обов'язково вам стане в нагоді в кулінарії. Він дуже популярний в Європі, особливо у Франції.
- Luk-salotų - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 3 штуки
- Селера черешкова - 5 штук
- Лук-пориста - 1 штука
- Лист лавровий - 3 штуки
- Перець духмяний - 7 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Насамперед необхідно підготувати овочі. Для цього ретельно вимийте їх і очистіть. Лук-шалот наріжте на тоненькі кружальця, а зубчики часнику порубати дрібно гострим ножем.
Візьміть каструлю, в яку поміщається п'ять літрів рідини. Поставте її на плиту на вогонь, влийте рослинне масло. Коли воно нагріється, киньте в каструлю обсмажувати цибулю і часник. Томіть їх до золотистого кольору.
Решта овочі крупно порубати. Викладіть їх в каструлю, залийте водою. Дочекайтеся, поки рідина закипить, і зменшіть вогонь до мінімуму. Покладіть в бульйон перець і лавровий лист. Накрийте кришкою і варіть півтори години.
Решта овочі крупно порубати. Викладіть їх в каструльку, додайте достатню кількість води. Зачекайте, поки бульйон почне кипіти, і зменшіть вогонь до самого мінімуму. Киньте в бульйон перець і лаврушку. Накрийте кришкою і млоїте півтори години.