Рецепт Пиріжки з моцарелою фото

Пиріжки з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто, Моцарелла
Пісні страви
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Пиріжки

Якщо ви любите несолодке випічку, тоді дуже раджу звернути увагу на цей рецепт приготування пиріжків з моцарелою, базиліком і помідори. Смачно і просто - ідеальне поєднання.

Цей простий рецепт пиріжків з моцарелою дуже цікавий своєю начинкою. До того ж, тут використовується ніжне листкове тісто. Такі пірожочкі можна взяти з собою на роботу, пікнік або подавати до чаю, наприклад.

1. Для початку необхідно розморозити тісто. Потім поріжте його на не надто великі прямокутники.

2. Шпинат необхідно ретельно промити і обсушити. Обшпаримо його окропом, потім відіжміть і наріжемо. Його також можна подрібнити в блендері, особливої ​​різниці немає.

3. Моцареллу натремо на тертці. Краще не дрібнити і і використовувати середнього розміру ділення.

4. Сир пармезан теж натираємо. Тут можна вже використовувати терку подрібніше.

5. Базилік необхідно промити, обсушити трохи і теж нарізати. Розмір нарізки вибирайте самі.

6. Змішуємо всі інгредієнти начинки в ємності. Перемішуємо їх, солимо і перчимо.

7. Тепер підготуємо духовку і форму, в якій будемо випікати пиріжки. Для цього духовку розігріваємо до 220 градусів, а деко застилає папером для випічки.

8. Викладаємо на деко прямокутники тесту. У центр викладаємо нашу начинку. І закриваємо краю тесту щільніше. Можна по краях пройтися вилочкою. Змастіть верх пиріжків водою.

9. Випікайте в духовці протягом 15 хвилин.

Ось такий цікавий рецепт, як приготувати пиріжки з моцарелою. Смачного!


  • Моцарелла - 125 грам
  • Листкове тісто - 1 штука (упаковка)
  • Шпинат - 150 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Базилік - 7-8 штук (листочків
    )
  • Сіль, перець - За смаком
Цей простий рецепт пиріжків з моцарелою дуже цікавий своєю начинкою. До того ж, тут використовується ніжне листкове тісто. Такі пірожочкі можна взяти з собою на роботу, пікнік або подавати до чаю, наприклад.

1. Для початку необхідно розморозити тісто. Потім поріжте його на не надто великі прямокутники.

2. Шпинат необхідно ретельно промити і обсушити. Обшпаримо його окропом, потім відіжміть і наріжемо. Його також можна подрібнити в блендері, особливої ​​різниці немає.

3. Моцареллу натремо на тертці. Краще не дрібнити і і використовувати середнього розміру ділення.

4. Сир пармезан теж натираємо. Тут можна вже використовувати терку подрібніше.

5. Базилік необхідно промити, обсушити трохи і теж нарізати. Розмір нарізки вибирайте самі.

6. Змішуємо всі інгредієнти начинки в ємності. Перемішуємо їх, солимо і перчимо.

7. Тепер підготуємо духовку і форму, в якій будемо випікати пиріжки. Для цього духовку розігріваємо до 220 градусів, а деко застилає папером для випічки.

8. Викладаємо на деко прямокутники тесту. У центр викладаємо нашу начинку. І закриваємо краю тесту щільніше. Можна по краях пройтися вилочкою. Змастіть верх пиріжків водою.

9. Випікайте в духовці протягом 15 хвилин.

Ось такий цікавий рецепт, як приготувати пиріжки з моцарелою. Смачного!

Схожі рецепти