Рецепт Пиріжки з моцарелою фото

Пиріжки з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто , Моцарелла
Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите несолодке випічку, тоді дуже раджу звернути увагу на цей рецепт приготування пиріжків з моцарелою, базиліком і помідори. Смачно і просто - ідеальне поєднання.

Опис приготування:

Цей простий рецепт пиріжків з моцарелою дуже цікавий своєю начинкою. До того ж, тут використовується ніжне листкове тісто. Такі пірожочкі можна взяти з собою на роботу, пікнік або подавати до чаю, наприклад.

1. Для початку необхідно розморозити тісто. Потім поріжте його на не надто великі прямокутники.

2. Шпинат необхідно ретельно промити і обсушити. Обшпаримо його окропом, потім відіжміть і наріжемо. Його також можна подрібнити в блендері, особливої ​​різниці немає.

3. Моцареллу натремо на тертці. Краще не дрібнити і і використовувати середнього розміру ділення.

4. Сир пармезан теж натираємо. Тут можна вже використовувати терку подрібніше.

5. Базилік необхідно промити, обсушити трохи і теж нарізати. Розмір нарізки вибирайте самі.

6. Змішуємо всі інгредієнти начинки в ємності. Перемішуємо їх, солимо і перчимо.

7. Тепер підготуємо духовку і форму, в якій будемо випікати пиріжки. Для цього духовку розігріваємо до 220 градусів, а деко застилає папером для випічки.

8. Викладаємо на деко прямокутники тесту. У центр викладаємо нашу начинку. І закриваємо краю тесту щільніше. Можна по краях пройтися вилочкою. Змастіть верх пиріжків водою.

9. Випікайте в духовці протягом 15 хвилин.

Ось такий цікавий рецепт, як приготувати пиріжки з моцарелою. Смачного!


  • Моцарелла - 125 грам
  • Листкове тісто - 1 штука (упаковка)
  • Шпинат - 150 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Базилік - 7-8 штук (листочків
    )
  • Сіль, перець - За смаком
Цей простий рецепт пиріжків з моцарелою дуже цікавий своєю начинкою. До того ж, тут використовується ніжне листкове тісто. Такі пірожочкі можна взяти з собою на роботу, пікнік або подавати до чаю, наприклад.

1. Для початку необхідно розморозити тісто. Потім поріжте його на не надто великі прямокутники.

2. Шпинат необхідно ретельно промити і обсушити. Обшпаримо його окропом, потім відіжміть і наріжемо. Його також можна подрібнити в блендері, особливої ​​різниці немає.

3. Моцареллу натремо на тертці. Краще не дрібнити і і використовувати середнього розміру ділення.

4. Сир пармезан теж натираємо. Тут можна вже використовувати терку подрібніше.

5. Базилік необхідно промити, обсушити трохи і теж нарізати. Розмір нарізки вибирайте самі.

6. Змішуємо всі інгредієнти начинки в ємності. Перемішуємо їх, солимо і перчимо.

7. Тепер підготуємо духовку і форму, в якій будемо випікати пиріжки. Для цього духовку розігріваємо до 220 градусів, а деко застилає папером для випічки.

8. Викладаємо на деко прямокутники тесту. У центр викладаємо нашу начинку. І закриваємо краю тесту щільніше. Можна по краях пройтися вилочкою. Змастіть верх пиріжків водою.

9. Випікайте в духовці протягом 15 хвилин.

Ось такий цікавий рецепт, як приготувати пиріжки з моцарелою. Смачного!

Схожі рецепти