Пиріжки з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите несолодке випічку, тоді дуже раджу звернути увагу на цей рецепт приготування пиріжків з моцарелою, базиліком і помідори. Смачно і просто - ідеальне поєднання.
Цей простий рецепт пиріжків з моцарелою дуже цікавий своєю начинкою. До того ж, тут використовується ніжне листкове тісто. Такі пірожочкі можна взяти з собою на роботу, пікнік або подавати до чаю, наприклад.
1. Для початку необхідно розморозити тісто. Потім поріжте його на не надто великі прямокутники.
2. Шпинат необхідно ретельно промити і обсушити. Обшпаримо його окропом, потім відіжміть і наріжемо. Його також можна подрібнити в блендері, особливої різниці немає.
3. Моцареллу натремо на тертці. Краще не дрібнити і і використовувати середнього розміру ділення.
4. Сир пармезан теж натираємо. Тут можна вже використовувати терку подрібніше.
5. Базилік необхідно промити, обсушити трохи і теж нарізати. Розмір нарізки вибирайте самі.
6. Змішуємо всі інгредієнти начинки в ємності. Перемішуємо їх, солимо і перчимо.
7. Тепер підготуємо духовку і форму, в якій будемо випікати пиріжки. Для цього духовку розігріваємо до 220 градусів, а деко застилає папером для випічки.
8. Викладаємо на деко прямокутники тесту. У центр викладаємо нашу начинку. І закриваємо краю тесту щільніше. Можна по краях пройтися вилочкою. Змастіть верх пиріжків водою.
9. Випікайте в духовці протягом 15 хвилин.
Ось такий цікавий рецепт, як приготувати пиріжки з моцарелою. Смачного!
- Моцарелла - 125 грам
- Листкове тісто - 1 штука (упаковка)
- Шпинат - 150 грам
- Пармезан - 30 грам
- Базилік - 7-8 штук (листочків
) - Сіль, перець - За смаком
1. Для початку необхідно розморозити тісто. Потім поріжте його на не надто великі прямокутники.
2. Шпинат необхідно ретельно промити і обсушити. Обшпаримо його окропом, потім відіжміть і наріжемо. Його також можна подрібнити в блендері, особливої різниці немає.
3. Моцареллу натремо на тертці. Краще не дрібнити і і використовувати середнього розміру ділення.
4. Сир пармезан теж натираємо. Тут можна вже використовувати терку подрібніше.
5. Базилік необхідно промити, обсушити трохи і теж нарізати. Розмір нарізки вибирайте самі.
6. Змішуємо всі інгредієнти начинки в ємності. Перемішуємо їх, солимо і перчимо.
7. Тепер підготуємо духовку і форму, в якій будемо випікати пиріжки. Для цього духовку розігріваємо до 220 градусів, а деко застилає папером для випічки.
8. Викладаємо на деко прямокутники тесту. У центр викладаємо нашу начинку. І закриваємо краю тесту щільніше. Можна по краях пройтися вилочкою. Змастіть верх пиріжків водою.
9. Випікайте в духовці протягом 15 хвилин.
Ось такий цікавий рецепт, як приготувати пиріжки з моцарелою. Смачного!