Рецепт Млинці з моцарелою фото

Млинці з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви ще не пробували приготувати млинці з моцарелою в домашніх умовах, то ви багато чого втрачаєте. Ніжний сир прекрасно підходить для начинки, так що рекомендую повторити цей рецепт.

Опис приготування:

Ця ідея, як приготувати млинці з моцарелою, може бути розширена і іншими інгредієнтами. В якості начинки додатково може використовуватися відварене куряче філе, смажені грибочки, шинка або овочі, наприклад. Такі млинці зручно подавати на сніданок, брати з собою на природу. Смачно, ситно і зовсім нескладно!

  • Борошно - 1.5 склянки
  • Молоко - 3 склянки
  • Яйце - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Моцарелла - 200 грам
млинці з моцарелою - фото крок 1
1. Просійте в глибоку миску борошно з сіллю. В окремій мисочці збийте яйця з цукром. Навіть для несолодкої начинки я рекомендую додавати в тісто цукор.
млинці з моцарелою - фото крок 2
2. З'єднайте борошно, молоко і яйця. Збивайте поступово віночком або вилкою, щоб тісто було однорідним і без грудочок. Якщо грудочки все-таки з'явилися, залиште тісто на 15-20 хвилин, а потім знову збийте.
млинці з моцарелою - фото крок 3
3. На останньому етапі додайте в мисочку рослинне масло, щоб млинці з моцарелою в домашніх умовах смажилися добре і не приставали до сковороди.
млинці з моцарелою - фото крок 4
4. Розігрійте як слід сковороду, смажте на ній тоненькі млинці. При бажанні їх можна додатково змащувати вершковим маслом.
млинці з моцарелою - фото крок 5
5. Наріжте сир тоненькими скибочками. При бажанні можна натерти його на тертці.
млинці з моцарелою - фото крок 6
6. Викладіть в центр млинця шматочок сиру і, якщо використовуєте, інші компоненти начинки. Акуратно згорніть конвертиком або трикутником. Ось і весь секрет, як зробити млинці з моцарелою. Залишилося тільки обсмажити трохи їх (при бажанні) перед подачею.
Пригощайтеся!

Схожі рецепти