Рецепт Брускетта з моцарелою фото

Брускетта з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетта з моцарелою - відмінна закуска для легкого полуденного перекусу, під вечірнє вино або коктейль або просто, коли хочеться чогось легкого. Класична закуска включає сир і помідори.

Як приготувати брускетту з моцарелою?

1. Багет поріжте скибочками, кожен шматочок збризніть оливковим маслом, викладіть на решітку і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10.

2. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і поріжте невеликими кубиками.

3. Моцареллу поріжте пластинками, такими, щоб вони містилися на хліб.

4. Часник почистіть і пропустіть через прес. Змішайте часник з нарізаними помідорами.

5. Базилік промийте і подрібніть. Додайте до помідорів і часнику.

6. Посипте овочеву заправку сіллю, перцем, додайте трохи бальзамічного оцту і акуратно перемішайте.

7. Остудіть багет.

8. На кожен шматочок хліба викладете пласт моцарели, а зверху ложечкою - заправку з помідорів.

Брускетта з моцарелою готова!

Смачного!

До речі, часник годі й дрібнити, а натерти зубчиком обсмажений багет.

  • Багет - 1 штука
  • Помідори - 3-4 штук
  • Моцарелла - 100-150 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Базилік, листочки - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
Як приготувати брускетту з моцарелою?

1. Багет поріжте скибочками, кожен шматочок збризніть оливковим маслом, викладіть на решітку і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10.

2. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і поріжте невеликими кубиками.

3. Моцареллу поріжте пластинками, такими, щоб вони містилися на хліб.

4. Часник почистіть і пропустіть через прес. Змішайте часник з нарізаними помідорами.

5. Базилік промийте і подрібніть. Додайте до помідорів і часнику.

6. Посипте овочеву заправку сіллю, перцем, додайте трохи бальзамічного оцту і акуратно перемішайте.

7. Остудіть багет.

8. На кожен шматочок хліба викладете пласт моцарели, а зверху ложечкою - заправку з помідорів.

Брускетта з моцарелою готова!

Смачного!

До речі, часник годі й дрібнити, а натерти зубчиком обсмажений багет.

Схожі рецепти