Рецепт Пиріг з серцем всередині фото

Пиріг з серцем всередині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Свинина, Пісочне тісто, Серце
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Пироги з субпродуктами улюблені багатьма. Пропоную спекти ароматний соковитий пиріг на Цікаві пісочно-сметанному тесті з тушкованим серцем і зеленню. Буде ну ду-у-уже смачно!

Рубане пісочне тісто дуже зручно робити в комбайні: швидко, якісно і руки чисті! Найчастіше пісочне тісто роблять на вершковому маслі, але можливо і комбінування декількох жирів (як тварин, так і рослинних). Шукайте свій смак!

  • Серце свиняче - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - 1/2 пучка
  • Часник зелений - 1/2 пучка
  • Цибуля - 1/2 пучка
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1, 5 склянки
  • Висівки вівсяні - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Масло топлене - 2 Ст. Ложки
  • Smalec - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Чорний перець - За смаком
пиріг з серцем всередині - фото крок 1
Серця добре промийте, обсушити і крупно наріжте.
пиріг з серцем всередині - фото крок 2
Викладіть в чашу мультиварки, додайте масло і обсмажте до рум'янцю. Додайте нашатковану цибулю і смажте до позолоти. Залийте півсклянки окропу і тушкуйте близько півгодини до м'якості. Посоліть і поперчіть за смаком. Остудіть.
пиріг з серцем всередині - фото крок 3
У пульсовом режимі пробийте тушковане серце блендером у велику крихту.
пиріг з серцем всередині - фото крок 4
Змішайте з дрібно нарізану зелену лука, часнику і черемші. Начинка готова.
пиріг з серцем всередині - фото крок 5
Для тіста просіяне борошно з висівками, сіллю і розпушувачем висипте в чашу комбайна. Додайте топлене масло і смалець. Пробийте в пульсовом режимі в крихту.
пиріг з серцем всередині - фото крок 6
Додайте сметану і яйце.
пиріг з серцем всередині - фото крок 7
Пробийте до збирання тесту в кулю. Загорніть в плівку і приберіть в холодильник хвилин на 20.
пиріг з серцем всередині - фото крок 8
Розкачайте половину тіста в круглий пласт товщиною близько сантиметра. Викладіть у форму, піднімаючи краю бортиками.
пиріг з серцем всередині - фото крок 9
Зверху покладіть начинку і загорніть на неї зайві краю. Змастіть краї яйцем.
пиріг з серцем всередині - фото крок 10
Другу половину тіста розкачати за розміром форми. Зробіть кілька надрізів і перенесіть тісто на пиріг.
пиріг з серцем всередині - фото крок 11
Краї добре защіпніте, змастіть пиріг яйцем.
пиріг з серцем всередині - фото крок 12
Випікайте пиріг у розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної скоринки. Вийміть пиріг на решітку і трохи остудіть.
пиріг з серцем всередині - фото крок 13
Подавайте пиріг теплим. Холодний пиріг теж смачний.

Схожі рецепти