Цвітна капуста в ніжному клярі (соковита всередині)
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд може здатися, що приготувати кольорову капусту в ніжному клярі абсолютно просто, але тут ви дізнаєтеся кілька тонкощів, які допоможуть зробити її неймовірно смачною!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кольорову капусту в ніжному клярі (соковиту всередині). Пікантний смак цієї капусті надає невеликий секрет: проварити капусту необхідно не тільки у воді з сіллю, але і з цукром. Крім того, кляр для капусти необхідно готувати з білків курячих яєць, змішавши його з зеленню та спеціями для більш апетитного аромату. Обсмажувати суцвіття необхідно на суміші вершкового і рослинного масла, щоб капуста не горіла.
- Кольорова капуста - 400 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Білок - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
1. Капусту розділіть на суцвіття. У киплячу воду додайте сіль і цукор, викладіть капусту і проваріть протягом 10-15 хвилин. Викладіть капусту на паперовий рушник і остудіть.
2. Приготуйте кляр: збийте білок і добре збийте. Додати сіль білка, додайте перець, зелень і муку, добре перемішайте до однорідності.
3. Вершкове масло і соняшникова олія розігрійте на сковороді на середньому вогні. Умочіть капусту в клярі і обсмажити до золотистого кольору. Викладіть капусту на паперовий рушник. Смачного!