Цвітна капуста в клярі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіша овочева закуска з хрусткою скоринкою. Мінімум часу і зусиль - простий кляр на пиві, кольорова капуста і гаряча сковорода. Буквально 15 хвилин часу.
Проста хрустка закуска. Приготуйте кляр. Для цього збийте віночком борошно, яйце і пиво, додайте сіль і перець. Проваріть капусту в киплячій воді 4-5 хвилин. Занурте капусту в кляр і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім подайте на стіл. Смачного!
- Борошно - 150 грам
- Пиво - 125 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Збийте вінчиком борошно, яйце і пиво, додайте сіль і перець.
Капусту розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій воді протягом 4-5 хвилин.
Дайте капусті трохи стекти на друшляку, потім занурте в кляр і відправте на розігріту сковороду.
Обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки, покладіть на серветку, щоб вбрався зайвий жир і подайте на стіл.